Utilitatea dovedita a tablei magnetice

O suprafata magnetica extinde utilizarea tableloor magnetice, in general albe pentru prezentari in sali de clasa, sali de conferinte si in alte parti. Tablele magnetice sunt populare, in special in scoli.

Tabla magnetica este fabricata cu o varietate de materiale utilizate in mod special pentru a asigura o stergere rapida si impecabila. Produsele utilizate, portelanul, sticla sau o suprafata proprie a producatorului, care sa permita o stergere si o scriere usoara.

Suprafetele din portelan, care sunt realizate pe un substrat de otel, sunt magnetice.

Suprafata magnetica din sticla necesita un suport suplimentar pentru a le face magnetice.

Suprafetele proprii ale producatorului, care sunt, de asemenea, laminate peste substraturi si adesea ofera o flexibilitate mai mare. Absolut office aplica suprafata sa proprie, care nu este colorata, pe otel de calibru 24, pentru panouri albe magnetice, si pe tabla de fibre pentru suprafete speciale.

Care suprafata este mai potrivita?

Tabla magnetica utilizata in principal in fata salilor de clasa

Tablele magnetice sunt de obicei instalate in fata salilor de clasa, sau a salilor universitare intrucat sunt vitale pentru o predare perfecta. Astfel de table magnetice permite atat o scriere usoara cu ajutorul unui marker, cat si o stergere perfecta cu un buretel special pentru suprafata din care tabla magnetica este realizata. Cu magneti sau clipuri care nu se zgarie, pot fi afisate diagrame si documente pe suprafata de pe tabla alba si pot fi utilizate simboluri magnetice.

Simbolurile decupate, cum ar fi sagetile, punctele, patratele, stelele, inimile, liniile, literele alfabetului pot fi de asemenea aplicate pentru a imbunatati prezentarile pe tablele de stergere uscate cu suprafete magnetice.

Dupa cum am mentionat mai sus, asigurati-va ca magnetii pe care ii utilizati au suprafete netede, astfel incat suprafata de pe tabla sa nu fie zgariata; o zgarietura poate permite ca cerneala de marker sa patrunda pe suprafata si aceasta pata ar putea fi dificil de indepartat.

Unele scoli aleg tablele albe care vin amplasate in fata salilor de clasa in care memento-urile, sarcinile pentru acasa sau alte note scrise sunt singura utilizare necesara a tablei.

Tablele albe nemagnetice – mai frecvente in clasele de liceu

In licee, tablele albe nemagnetice sunt mai frecvent utilizate, deoarece sunt utilizate in mare parte pentru scriere sau ca suprafete de proiectie.

Compania Absolut office produce si vinde o mare varietate de table albe magnetice – atat in ​​cadru, cat si neframate, insa ofera si servicii de reparatie. Tablele magnetice sunt disponibile cu grafica folosita in mod obisnuit in salile de clasa.

Modele disponibile variaza, in egala masura acest lucru este valabil si in ceea ce priveste dimensiunile. Tablele magnetice se pot realiza si la comanda, cu dimensiunile aferente pe care dumneavoastra le doriti.

Lasă un comentariu