De se sa alegi serivicii de Catering pentru evenimente?

Organizarea unui eveniment corporativ pe cont propriu poate fi stresanta si ineficienta: transmiterea mesajului potrivit necesita previziune, planificare si instrumente adecvate. Un eveniment (fie ca este o aniversare a companiei sau o aniversare anume) este o investitie importanta pentru companie, dar lipsa de timp si experienta in organizatie ii poate compromite succesul.

Pentru a intra in joc exista atat resurse manageriale, cat si economice (dar si psihologice, de ce nu). Acesta este motivul pentru care multe companii prefera sa se bazeze pe un serviciu de catering din Bucuresti, investind in profesionisti care stiu sa gaseasca cele mai eficiente solutii si sa optimizeze primul factor economic prin excelenta: timpul.

Organizati un eveniment cu un catering profesional

Intr-o zi calduroasa si foarte norocoasa la sfarsitul lunii septembrie, printre sere magice, fantani si candelabre de cristal agatate de copaci, pentru a ilumina calea oaspetilor. Inconjurate de natura, setarile au fost concepute pentru a se amesteca cu contextul inconjurator, datorita ghiseelor ​​tip bufet complet acoperite cu iarba, dar fara a renunta la un stil elegant si plin de farmec.

Pentru a imbogati imaginea, un aperitiv rafinat, cu mise-en-bouche cu ingrediente fine si un bufet cu mancaruri speciale. Insotind receptia, un duet format din seturi de DJ si violoncel electric: muzicieni originali si neconventionali, pentru a crea un fundal primitor si pentru a oferi un plus de atmosfera bufetului. De la receptie pana la cina: in interiorul serii pitoresti, aranjamentul floral in stil „jungla” doar de verdeata tropicala preia contextul natural al locatiei.

Un serviciu de catering profesional trebuie sa mentina standarde ridicate de calitate din toate punctele de vedere: nu numai estetic, in mobilier, ci si in ingrijirea alimentelor. Aici, atunci, meniul primelor si al doilea feluri de mancare trebuie sa poata propune preparate capabile sa surprinda oaspetii, cu ingrediente rafinate si combinatii.

Scenarile unui eveniment de neuitat

Acordam o mare atentie aspectului sugestiei estetice, pe langa cel al aromelor. Creatiile noastre de inalta bucatarie, amplasate in locatii prestigioase, creeaza setari surprinzatoare pentru evenimente de catering, care pot ramane gravate in memoria senzoriala a oaspetilor, ca momente memorabile.

Experienta noastra ne face o referinta pentru cei care cauta un serviciu de catering pentru evenimente personalizat, bazat pe concepte de gatit creative si exclusive, rezervat nevoilor individuale de reprezentare si primire a oaspetilor, perfect atat pentru circumstante mici, cat si mari. In munca noastra, o valoare fundamentala este data de selectia meticuloasa a materiilor prime si a retetelor din meniu, a personalului de catering si a ideilor de amenajare intre servirea bufetului in picioare sau la masa.

Toata echipa noastra va ofera doar solutii originale si excelente, pe care o echipa de bucatarie inalt calificata le dedica fiecarei idei de catering si banchet pentru evenimente.

De ce suntem alegerea potrivita?

Suntem atenti la fiecare detaliu organizatoric de catering pentru evenimente, de la meniuri personalizate pana la amenajarea unor locatii exclusive in cladiri istorice si vile potrivite pentru petreceri, receptii, ceremonii de nunta, cine de gala, evenimente private si corporative, inaugurari, evenimente publice, evenimente conexe la lumea divertismentului.

Lasă un comentariu