Trucuri pentru cea mai reusita sedinta foto de botez

Unul dintre evenimentele cu adevarat importante pentru toti parintii este reprezentat de botezul bebelusului. Fiind un eveniment care se desfasoara in mai multe locatii si care implica un numar important de invitati, daca vrei sa beneficiezi de amintiri de neuitat de la acest eveniment este important sa angajezi un fotograf botez.

Oferta de fotografi profesionisti este foarte numeroasa si diversificata, dar nu toti acestia au experienta in ceea ce inseamna fotografia de botez. Iata in ceea ce urmeaza o serie de trucuri care sa te ajute in a beneficia de cea mai reusita sedinta foto de botez.

  1. Planifica din timp

Nu lasa pe ultima suta de metri pregatirea botezului si gandeste-te din timp ce fotografii ai dori sa faci alaturi de familie si alaturi de invitati: parinti si bebelus, bebelusul singur, bunici si bebelusi, parinti si bunici etc. Astfel va fi mai usor pentru acel fotograf botez angajat sa iti cunoasca asteptarile.

  1. Obtine aprobarile necesare

Botezul are loc in interiorul unei biserici, iar anumite biserici nu accepta fotografierea in niciun caz sau nu accepta fotografierea cu blit. Pentru a evita orice problema in ziua evenimentului este bine sa te asiguri ca ai obtinut aprobarile necesare pentru ca fotografia de botez sa fie de cea mai buna calitate.

  1. Asigura-te ca vei beneficia de lumina necesara

Odata ce ai obtinut aprobarile necesare pentru fotografia de botez in interiorul bisericii trebuie sa te asiguri ca vei beneficia de lumina necesara pentru fotografii de calitate. Atunci cand angajezi un fotograf de botez profesionist ai certitudinea ca acesta va asigura intreg echipamentul necesar, iar aici vorbim si de lumina pentru realizarea unor fotografii de exceptie chiar si in interiorul bisericii.

  1. Fotografii inainte de botez

Pentru ca albumul foto de botez al bebelusului tau sa fie exact asa cum iti doresti este important sa te asigur de faptul ca acel fotograf de botez pe care l-ai angajat va realiza si fotografii inainte de botezul propriu-zis. Aceste fotografii sunt realizate in locuinta familiei si surprind momentele in care cel mic este imbracat pentru evenimentul festiv din ziua respectiva.

  1. Alege un fotograf de botez al carui portofoliu de inspira

Un fotograf botez trebuie neaparat sa detina un portofoliu cu fotografii de la astfel de evenimente. Prin urmare, atunci cand vrei sa angajezi un astfel de fotograf pentru fotografia de botez a bebelusului tau trebuie sa ai certitudinea ca ai ales persoana al carui portofoliu te inspira, iti da idei si incredere ca ai facut alegerea potrivita.

Lasă un comentariu