Statii de incarcare electrice pentru acasa

Statiile de incarcare electrice pentru acasa sunt cea mai buna optiune pentru a-ti incarca masina electrica in siguranta si rapid. Statiile de incarcare sunt dispozitive fiabile cu acces la internet si ofera o incarcare mult mai rapida si mai sigura decat o priza standard pentru gospodarie. Incarcarea in curent alternativ se face prin incarcatoare compacte cu o putere de 22 kw (sau mai rar pana la 43 kw). Modele de statiile de incarcare electrice DC sunt mai mari si au o putere de pana la 350 kw pentru o incarcare mult mai rapida.

De ce ai nevoie de statii de incarcare electrice

Ai un hotel si vrei sa-ti cresti popularitatea, evaluarea sau sa obtii o noua stea? Doresti sa cresti distributia informatiilor hoteliere in mass-media? Vrei ca centrul tau comercial sa devina mai recunoscut si sa atraga un public prestigios, progresiv si solvent in centrul tau de cumparaturi sau de afaceri? Ai de gand sa cumperi o masina electrica si iti doresti un punct de incarcare convenabil, rapid si sigur si daca se poate chiar acasa? Atunci alege statii de incarcare electrice pentru Business Line, Public Line si Home Line.

Statii de incarcare Home Line

Inainte de a cumpara o masina electrica, un potential proprietar ar trebui sa cunoasca o serie de caracteristici, cum ar fi: capacitatea bateriei, rezerva de energie electrica si principalele statii de incarcare electrice pentru acasa. Statia de incarcare electrica este cel mai important factor care te poate influenta in decizia de a cumpara o masina electrica sau nu.

Standardul de incarcare nu este o caracteristica mai putin importanta, decat dimensiunea si specificatiile statiei de incarcare. Mai mult decat atat, alegerea parametrilor este relative simpla, daca ai anumite preferinte si daca tii cont de capacitatile financiare. Masinile electrice de la diversi producatori sunt echipate cu optiunile lor de conectare, iar benzinariile intalnite pe drum, pot sa nu fie dotate cu un dispozitiv de tipul corespunzator masinii tale.

Tipul de statii de incarcare electrice Home Line, reprezinta o solutie pentru incarcarea masinii electrice acasa intr-un garaj sau oriunde doresti ca aceasta sa fie amplasata. Statiile sunt disponibile cu un conector de tip 2 sau cu un cablu stationar (statie cu pornire automata). Incarcarea completa a unui vehicul electric este mult mai rapida si nu necesita monitorizare din partea ta. Poti lasa bateria la  incarcat toata noaptea si nu trebuie sa iti faci griji pentru securitate.

Siguranta bateriei

Statiile de incarcare electrice Home Line ofera un control complet asupra intregului proces de incarcare si evita situatiile de urgenta. Statiile sunt conectate printr-un cablu separat, care elimina posibilitatea supraincalzirii, asa cum se intampla la incarcarea de la o retea de gospodarie de 220V, pe linia careia mai multi consumatori pot fi conectati simultan (de exemplu, o masina electrica + electrocasnice).

Lasă un comentariu