Manuale clasa a X-a

Librariadelfin.ro este una dintre cele mai apreciate librarii online in ceea ce priveste furnizarea manualelor scolare. Chiar deca a venit vacanta de vara, librariadelfin.ro nu isi opreste activitatea si, pentru a-i ajuta pe elevi, ofera la reducere manualele si culegerile speciale pentru scoala.

Iata cateva exemple de manuale de pe site, pentru elevii de clasa a X-a:

1. Limba si literatura romana. Manual clasa a X-a (perspectiva 2020). Este un manual al autorilor Florin Ionita, Marilena Lascar, Liliana Paicu, Adrian Costache si Adrian Savoiu. Textele literare se schimba si mesajele prin care comunicam se schimba si ele. De aceea, limba si literatura romana este o disciplina vie, creativa, dinamica. Este un manual adaptat noului secol, anilor in care traim si provocarilor pe care le ridica societatea. In manual elevii descopera scriitori consacrati, definitorii pentru identitatea nationala. Insa, noutatea vine din faptul ca au fost introdusi si scriitori contemporani, interesati de perspective si tehnici noi. Astfel, literatura romana este pusa intr-un dialog autentic cu marea literatura a lumii, care contribuie la dezvoltarea personala a liceenilor.

De exemplu, pe site poti gasi manuale clasa 10 la preturi extraordinare. Sunt disponibile pe site inclusiv manualele pentru licee tehnologice sau pentru cele in limba maghiara. Manualele sunt cele aprobate de Minister si sunt disponibile mai multe auxiliare.

2. Matematica. Manual pentru clasa a X-a. Trunchi comun + curriculum diferentiat. Autorii sunt Marius Burtea si George Burtea si au creat un manual conceput pe baza noului curriculum scolar. Acesta este structurat in conformitate cu cerintele programei si dupa necesitati pedagogice. Capitolele sunt delimitate, insa in acelasi timp legate intre ele. Totul este prezentat cat se poate de usor, astfel incat fiecare elev de clasa a X-a, indiferent de nivel sau de profilul liceului, sa poata intelege materia. Introducerea notiunilor se face usor, logic si are ca baza cunostintele acumulate, stimuland gandirea rationala si judecata de valoare a elevilor. In manual exista un numar mare de aplicatii, manualul devine un instrument extrem de util elevilor, dar si profesorilor de matematica.

3. Manual Biologie pentru clasa a X-a. Este manualul unic aprobat si achizitionat de Ministerul Educatiei. Autorii sunt Stelica Ene, Gheorghe Sandu, Gheorghe Gamaneci. Acest manual este in conformitate cu programa pentru clasa a X-a si continuturile sunt prezentate astfel incat sa poata fi abordate de diferite profiluri liceale.

Acestea sunt cateva din manualele de clasa a X-a prezente pe site. Pentru elevii acestei clase pot sa reapara noi provocari, daca tinem cont ca Ministerul ia in considerare reintroducerea treptei I.

Asa se intampla acum multi ani, cand parintii nostri erau elevi de liceu. Aceasta ar fi o metoda de a testa cunostintele elevilor pana la aceasta clasa, dar si de a usura apoi materia de Bacalaureat, nemaifiind nevoie de 4 ani, ci doar de 2 ani.

Indiferent de decizia Ministerului, elevii clasei a X-a vor avea toate manualele necesare disponibile la librariadelfin.ro. In plus, libraria online aprovizioneaza constant  aceasta categorie cu noi si noi aparitii necesare studiului. De asemenea, pe site se pot gasi manuale pentru orice an de studiu, incepand de la ciclul primar si pana in clasa a XII-a.

Lasă un comentariu