Istoria ne ajuta sa ne cunoastem parintii

Un mare ganditor spunea ca un om care nu isi cunoaste istoria este ca un copil care nu isi cunoaste parintii si ca o pasare care nu isi cunoaste cuibul. Istoria este stiinta care conserva faptele trecutului si explica fenomenele la nivel social.

Trebuie sa stim cum iau nastere revolutiile, de ce au izbucnit marile razboaie, cum se intretine cultul personalitatii si de ce este atat de nociv. Avem nevoie sa cunoastem adevarul, sa ii cinstim pe bravii conducatori pe care i-a avut poporul in trecut si sa nu permitem sa vina la putere potentiali dictatori. Trecutul ne invata sa ne pretuim prezentul si sa ne pregatim cu grija viitorul.

Ca sa stim toate acestea si ce s-a petrecut in lume, trebuie sa comandam acum istorie clasa 7 de pe site-ul librariei Delfin. Era o vreme cand se sustinea teza la istorie si nu era deloc rau, avandu-se in vedere importanta materiei. Disciplina se leaga si de limba romana, daca ne gandim la cronicarii care au pus bazele primelor forme de texte literare.

O perioada, la Examenele Nationale, alaturi de romana si de matematica figura ca proba la alegere geografia sau istoria Romaniei.

La bacalaureat inca exista posibilitatea alegerii celor doua discipline de studiu. Studiul istoriei trebuie sa se faca din timp, in mod temeinic pentru a se evita confuziile rusinoase si golurile de cunostinte.

In prezent exista trei manuale foarte bune de istorie clasa a 7a pe site-ul librariei Delfin. Toate au aparut la Editura Corint, unul fiind in limba romana, unul in limba germana si unul in limba maghiara.

Sub aceste manuale de calitate premium se afla o prezentare detaliata a lor ca persoanele care comanda sa stie ce se studiaza la clasa a VII-a si cum este structurat manualul de istorie.

Este un lucru foarte bun ca si nationalitatile conlocuitoare din Ardeal gasesc manuale de istorie in limba materna, sa poata asimila mult mai usor cunostintele stiintifice. Noi, romanii, stim sa respectam drepturile tuturor. In privinta preturilor, nu pot sa spun decat ca sunt foarte avantajoase, raportate la calitatea manualelor, la aspectul lor si la calitatea continutului.

Pretul acestora este cuprins intre 17 lei si 21 de lei, iar livrarea se face rapid, la adresa indicata de cumparator.

Pe site-ul librariei Delfin am gasit toate manualele de care au nevoie elevii, incepand de la gimnaziu si pana la liceu.

Cele pentru clasele V-VI respecta noua programa, toate sunt in ton cu programele scolare, au lectii si activitati interesante si reusesc sa atraga elevii.

Imi plac librariile bogate, asa cum este si libraria Delfin. Nu exista manual de care ai nevoie si pe care sa nu-l gasesti, dar si oferta la beletristica, la carti de dezvoltare personala si lucrari stiintifice este variata.

Exista carti foarte bune care ii ajuta pe cei care doresc sa isi ia cu brio permisul de conducere sau sa ia note mari la examenul de bacalaureat.

Imi place modul in care cei care se ocupa de aprovizionarea librariei au in vedere toate gusturile si toate nevoile cititorilor de toate varstele.

Lasă un comentariu