Cum alegem firma de contabilitate?

Fie ca esti la inceput de drum in antreprenoriat si esti in cautarea unei societati care se ocupa cu infiintare firme Timisoara sau ai deja o firma cu ani de activitate in spate, ai nevoie de un contabil sau de o firma de contabilitate. Daca ai deja o afacere si numai esti multumit de serviciile oferite de contabilul tau, trebuie sa iei in calcul sa il schimbi, daca este angajat cea mai buna solutie este sa externalizezi serviciul de contabilitate catre o firma firmă de contabilitate Timișoara.

Relatia cu o firma care ofera servicii de contabilitate este un parteneriat pe termen lung si alegerea trebuie sa fie una inspirata si temeinica inca de la inceput. Tinand cont ca vei impartasi toate informatiile despre afacerea ta si despre resursele companiei pentru ca acesta sa poata asigura o gestionare adecvata a situatiei contabile.Relatia cu contabilul mai intai de toate trebuie sa se bazeze pe incredere, trebuie sa gasesti un partener contabil cu care sa vorbesti deschis despre probleme pe care afacerea ta le intampina. Acesta este primul criteriu dupa care trebuie sa iti alegi partenerul contabil.

In continuare va prezint cateva recomandari de care trebuie sa tineti cont cand alegeti un viitor partener pe partea financiar-contabila.

Servicii oferite

Firma de contabilitate trebuie sa ofere servicii financiare complete si complexe, evidenta contabila, calcule impozite, balante, bilanturi, depunere documente si formulare online eastfel sa nu fie necesar sa mergi la sediul firmei de contabilitate pentru a purta documentele contabile.

Expert contanbil

Firma de dispune de un expert contabili autorizat, membru CECCAR – Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania si dispune de personal calificat si autorizat. Este important sa fie acreditat CECCAR pentru a fi la curent cu normele si schimbarile din domeniu,din legislatie.

In Romania legislatia este in continua schimbare si asta poate batai de cap antreprenorilor mai ales daca nu au experienta in domeniul financiar, de aceea este foarte important sa fii bine informatcum sa-ti platesti impozitele in mod corect ca sa nu ai probleme.

Ofera consultanta si servicii adiacente domeniului de activitate: sfaturi juridice, resurse umane

Cu cat firma de contabilitate ofera mai multe servicii, cu ata este mai bine pentru tine, astfel incat daca o sa ai nevoie de ajutor sau de consultanta nu va trebuia sa apelezi la o alta firma. De altfel cu atat firma de contabilitate este mai eficienta in serviciile oferite cu atat este mai bine pentru tine si afacerea ta, poti sta fara griji si te poti concentra pedezvoltarea firmei sau gasirea de noi clienti.

Alegerea celui mai potrivit Expert contabil Timișoara iti va oferi avantaje pe termen lung, deci pe intreg parcursul desfasurarii activitatii proprii.

Lasă un comentariu