Cauți vitrine frigorifice de calitate? Află unde le poți comanda la un preț accesibil!

Modelele de vitrine frigorifice comerciale utilizate pentru depozitarea pe termen scurt, afișajul și vânzarea de produse refrigerate sau congelate în magazine și restaurante și alte tipuri de unități de alimentație publică sunt în continuare la mare căutarea, chiar dacă suntem în plină pandemie de coronavirus. Indiferent dacă ai nevoie de vitrine orizontale universale sau unele speciale pentru patiserie, le găsești pe contigrup.ro!

 

Procură vitrine frigorifice de top de la un distributor cu autoritate în domeniu!

Compania ContiGrup SRL este unul dintre furnizorii cu o largă notorietate în țara noastră, câștigată în numeroșii ani de când activează în această sferă a comercializării echipamentelor frigorifice pentru profesioniștii horeca.

Conform soluțiilor de proiectare, echipamentele frigorifice comerciale se împart în două tipuri de bază:

 

  1. Echipamente frigorifice reci cu compresor încorporat

Un astfel de echipament funcționează autonom și necesită doar o simplă conectare la energia electrică. El poate fi instalat aproape oriunde, inclusiv dacă este vorba de comerțul stradal sau de  magazinele mici, de cartier.

Ca dezavantaje putem include zgomotul compresorului și căldura generată de către echipamentul frigorific (vitrina comercială) la locul de instalare.

 

  1. Echipamente frigorifice fără compresor încorporat

Un astfel de vitrină profesională este conectată la o unitate de refrigerare aflată la distanță.

La aceeași unitate frigorifică centrală uneori sunt conectate simultan mai multe unități de echipamente frigorifice (vitrine, dulapuri frigorifice etc.).

În acest caz, echipamentele sunt conectate la unitatea centrală prin intermediul unor conducte prin care circula agentul frigorific.

Răcitorul (unitatea centrală) este instalat într-o încăpere separată sau, în cazuri mai rare, în exterior (stradal sau în curtea interioară a unității respective).

Un avantaj important al acestei soluții este absența zgomotului puternic rezultat din  funcționarea compresorului și absența emisiilor de căldură care sunt ținute departe, în afara zonei de comercializare accesibilă clienților.

Dezavantajele echipamentelor la distanță versus modelele de echipamente frigorifice cu compresoare încorporate sunt costurile mai mari și complexitatea lucrărilor de instalare care obligatoriu trebuie făcute de către profesioniști. Plus necesitatea unei întrețineri mai dificile ulterior, în timpul exploatării.

Mai mult decât atât, dacă sunt mai multe echipamente legate la aceeași unitate centrală de răcire, dacă aceasta se strică la un moment dat, atunci toate echipamentele din zona de vânzare nu mai pot fi folosite până ce se face reparația “creierului” producător de frig.

Iată de ce majoritatea antreprenorilor se orientează în practică mai degrabă către vitrinele frigorifice autonome, cu compresor.

Comandă de la Conti Grup vitrinele comerciale de care ai nevoie acum

Vitrinele frigorifice sunt un element absolut necesar în orice magazin sau unitate horeca, indiferent de mărimea acesteia.

Ele diferă prin design, formă, dimensiuni și caracteristici ale modului în care sunt realizate.

Prețurile diferă și ele în funcție de brand, dar vitrinele frigorifice în linii generale au practic aceeași funcție principală, indiferent că este vorba despre echipamente frigorifice comerciale care au unitate frigorifică integrată sau funcționează pe bază de refrigerare centralizată.

Vitrinele frigorifice actuale sunt echipate cu iluminare interioară pe baza de leduri și oferă o vizibilitate bună produselor depozitate la rece în compartimentele lor interioare.

De la Conti Grup se pot achiziționa și vitrine frigorifice pentru magazinele cu autoservire care au un design ușor modificat. O caracteristică distinctivă a acestor vitrine este sticla frontală mobilă care oferă cumpărătorului acces liber la produsele pe care și le dorește.

Toate vitrinele moderne sunt astfel proiectate încât pot fi încărcate ușor și rapid cu loturi noi de produse, pe măsură ce acelea expuse sunt vândute.

O vitrină frigorifică menține o temperatură constantă produselor, setată corect de personalul ce le deservește.

Echipamentele frigorifice comerciale oferite de către compania ContiGrup SRL corespund cerințelor stabilite pe plan european și se caracterizează printr-un înalt nivel de performanță și fiabilitate.

Prețurile vitrinelor frigorifice pe care le puteți vedea pe contigrup.ro sunt accesibile, așa încât merită ca antreprenorii să își propună ca să achiziționeze echipamente noi de stocare și afișaj de la acest distribuitor de top din țara noastră, indiferent dacă vorbim de o unitate comercială pe care tocmai sunt pe cale ca să o deschidă sau de o unitate mai veche, pe care vor să o modernizeze în această perioadă.

Comandă și tu acele echipamente frigorifice de la Conti Grup SRL de care ai nevoie acum și afacerea ta va avea doar de câștigat!

Lasă un comentariu