Cat costa un sejur in grecia? Oferta in grecia pentru 2018!

Vacanțele în Grecia oferă plaje fantastice și atracții vechi de secole – ca să nu mai vorbim de unele dintre cele mai bune petreceri de noapte din Marea Mediterană.

Un sejur in 2018: Grecia fermecatoare

Vacanta in Grecia (2018) | Peste 13 milioane de turiști în fiecare an, Grecia este una dintre cele mai populare locuri de vacanță din lume. Și nu este greu să înțelegi de ce. Nisipurile nemaipomenite, secolele de istorie și orașele tradiționale sunt doar începutul pentru Grecia si ce are de oferit.

Insulele cu nume mari

  • Cea mai mare insulă din Grecia este Creta, care se mândrește cu 650 de mile de coastă și cu unele atracții istorice impresionante.
  • Corfu – AKA Insula Emerald – este cunoscut pentru interior luxuriant.
  • Rhodos, între timp, primește premiul pentru cel mai bun rasarit din zona.
  • În ceea ce privește Kos și Zante, ei fac o linie minunată în plaje și au scene impresionante imediat dupa lasarea serii.

Insule mai puțin cunoscute

Santorini, Mykonos și Skiathos au pus un glonț cosmopolit pe combinația clasică grecească de soare, mare și nisip, în timp ce Kefalonia și Skopelos oferă plaje frumoase și orașe împădurite. Thassos și Samos vor să nu stea în evidență – plajele de aici nu sunt amprente, iar copacii de chiparos sunt singurele înălțimi mari pe care le veți găsi.

Dacă doriți să rămâneți pe continent, luați în considerare Halkidiki, Kalamata sau Parga – sunt o mare platformă pentru a explora restul țării.

 

Lasă un comentariu