5 microfoane spion ieftine și eficiente și avantajele lor

Aparatele care au microfoane spion integrate sunt din ce ȋn ce mai cӑutate și folosite. Ele sunt utilizate de cӑtre persoane care au nevoie de informații suplimentare pe care le pot afla ȋn condiții speciale. Smtsol.ro oferӑ diverse microfoane spion ieftine și de calitate. Iatӑ cinci obiecte cu microfoane spion pe care le poți folosi simplu și eficient:

  1. Mouse cu microfon spion

Un mouse cu microfon spion este foarte des ȋntȃlnit și nimeni nu va putea bӑnui cӑ microfonul este poziționat acolo. Orice birou are cel puțin un mouse existent și de aceea este folosit zilnic. Așadar, dacӑ ai nevoie sӑ știi cȃnd intrӑ cineva și citește fișierele pe care le stochezi ȋn calculator, poți sӑ apelezi la un astfel de mouse. El te va ajuta simplu și imediat.

  1. Microfon spion cu activare vocalӑ integrat ȋn lampa clasicӑ

Lampa clasicӑ poate sӑ facӑ parte atȃt din decorul casei tale, cȃt și din orice tip de birou. Ea are o formӑ foarte des ȋntȃlnitӑ și nu va da niciodatӑ de bӑnuit. Este ușor de integrat ȋn orice fel de camerӑ și este bine realizatӑ. Calitatea acusticӑ pe care o gӑsești este mare, microfoanele Shure avȃnd eficiențӑ pe o distanțӑ de 40 de metri patrați ȋn jurul lӑmpii. Are o activare vocalӑ și pentru a o pune ȋn funcțiune nu ȋți trebuie decȃt o cartelӑ GSM. Apoi, apelezi numӑrul respectiv de oriunde.

  1. Ceas digital de masӑ cu microfon spion cu activare vocalӑ

Ceasul digital de masӑ este un obiect la fel de utilizat ȋn orice formӑ de spațiu. El este integrat ușor, avȃnd o structurӑ modernӑ și obișnuitӑ. Are o activare vocalӑ, fiind ȋn funcțiune automat atunci cȃnd apar sunete, voci, ȋn perimetrul acoperit. Fiind alimentat, are o autonomie completӑ și neȋntreruptӑ. Are de asemenea și un acumulator care poate sӑ fie utilizatӑ atunci cȃnd este scos din prizӑ.

  1. Microfon spion integrat ȋn prizӑ dublӑ

Prizele sunt poate cele mai simple forme de obiecte ȋn care pot sӑ fie integrate microfoanele spion din punct de vedere al eficienței lor. Așadar, prizele sunt existente ȋn orice camerӑ de oriunde și au posibilitatea de a fi amplasate ȋn multe tipuri de spații. Dispozitivul de urmӑrire este complet discret, neavȃnd nici un fel de zgomot.

  1. Stație de reȋncӑrcare telefoane mobile cu ceas integrat și cu microfon spion

Telefoanele mobile au nevoie de o stație de reȋncӑrcare. Așadar, o poți pune pe birou sau acolo unde stӑ ȋn mod normal și poți monitoriza foarte ușor tot ce se ȋntȃmplӑ, orice conversație care este secretӑ. Aceasta tehnologie te ajutӑ sӑ scapi de suspiciuni și de ȋndoieli.

 

Lasă un comentariu