Xiaomi Mi LED Smart TV 4C: Primele impresii

Poate ca pare ciudat, dar Xiaomi Mi LED Smart TV 4C a aparut in magazinul online Mi.com inainte de lansarea oficiala din 7 martie. Desi pagina de produs nu era inca disponibila, televizorul era vizibil in sectiunea magazin, aparent la vanzare.

Ce fel de televizor este Xiaomi Mi LED Smart TV 4C?

Noul Xiaomi Mi LED Smart TV 4C este fratele mai mic al lui Mi LED Smart TV 4, lansat luna trecuta in India. Are un ecran de 43 de inchi, unul considerabil mai mic fata de panoul masiv de 55 de inchi al fratelui sau mai mare. De asemenea, modelul 4C are o rezoluție de 1080p fara suport pentru HDR, in timp ce modelul mai mare suporta atat 4K, cat si HDR.

Televizorul este cotat in India la 27 999 INR (429 USD), un pret destul de competitiv, dar nu la fel de agresiv ca INR 3999 (613 dolari) valabil pentru modelul mai mare. Principala carte de vizita a lui Xiaomi va fi functionalitatea TV inteligenta similara celei a modelului mai mare. Compania are legaturi cu diferiti furnizori de continut din India si, de asemenea, are o integrare perfecta cu sistemele set top box, care ar trebui sa o faca mai atrăgătoare decat rivalii sai.

Probleme cu campania de vanzare – Xiaomi Mi LED Smart TV 4C

Desi Mi LED Smart TV 4 a intrat la vanzare in India inca din luna februarie, acesta a fost indisponibil o buna parte din perioada scursa de atunci. Acest lucru a survenit din doua motive:

  • In special datorita sistemului de tip flash sale, evident absurd al Xiaomi;
  • Partial, indisponibilitatea vine si ca urmare a cererii care a depasit oferta;

Cumparatorii furiosi au luat cu asalt internetul pentru a se plange de sistemul de vanzare. Acestia au acuzat faptul ca, desi pe site a fost afisat un cronometru care marca timpul ramas pana la inceputul vanzarilor, stocul afisat la momentul mult asteptat a fost 0.

Drept urmare, este foarte posibil ca toti potentialii client care isi doresc sa achizitioneze un 6 vor trebui sa treaca prin alte momente ridicole inainte de a reusi sa cumpere, in cele din urma, un televizor.

 

Lasă un comentariu