Un brand fashion din Spania care te îndeamnă să trăiești viața la maxim

Femeile care caută magazine online unde se se practică acum la articolele Desigual reduceri de preț importante, pot ca să fie fericite.

 

Unde se pot comanda online produse Desigual ieftine?

 

În magazinul ShoeExpress există în această perioadă promoții la încălțămintea și accesoriile provenind de la brandul hispanic.

Nimic mai potrivit pentru perioada primăvară – vară 2018 decât o pereche de încălțăminte vesel colorată în roșu, verde crud sau albastru intens, ori cu imprimeuri florale cu impact vizual garantat.

Persoanele interesate pot găsi aici nu doar sandale sau pantofi Desigual superbi, dar și borsete de damă, brățări speciale, cercei, curele de damă înflorate, eșarfe chic.

Pentru femeile vesele, debordând de energie, animate de un spirit rebel, articolele Desigual sunt exact ceea ce le trebuie.

Brandul sosit de pe meleaguri iberice se potrivește de minune tinerelor românce, nonconformiste, așa încât va fi în top cu siguranță și anul acesta.

 

Câteva informații despre brandul Desigual

trends desigual

Istoria sa a început în urmă cu circa 34 de ani, în 1984, în stațiunea celebră Ibiza.

Fondatorul său este un elvețian pe nume Thomas Mayer, care pe atunci avea doar 20 de ani și câștiga bani personalizând cu multă imaginație tricouri pentru turiști.

Aceste articole vestimentare de vacanță au avut un succes atât de mare încât nu e de mirare că micul business creativ a început să se dezvolte rapid.

Desigual a depășit granițele Spaniei, a ajuns în Germania, iar apoi s-a extins în toată Europa Centrală, ba chiar și pe alte continente.

Colecțiile controversate de fashion ale acestui brand vivace au vrut mereu ca să fie altfel, să spargă convențiile împietrite ale modei, să arate că libertatea se poate exprima și prin imprimeuri florale neașteptate, prin amestecuri de materiale care aparent nu pot coexista, prin culori vibrante, explozive, ce stârnesc emoții puternice.

Desigual înseamnă mai înainte de orice exuberanță, îndemnul de a trăi viața din plin, de a te bucura de fiecare clipă, indiferent de vârstă.

Femeile, bărbații de pretutindeni, dar și copiii, au adoptat cu entuziasm acest stil vestimentar puternic vizual, unde fiecare produs include un maxim de creativitate ce îl scoate din banalitate, din canoanele stricte impuse de designerii internaționali cu vechime.

Eșarfe, bluze, tricouri, pantaloni, geci, încălțăminte pentru anotimpul răcoros sau pentru cel călduros, toate sunt ușor recognoscibile, pentru că acest brand european este cu adevărat unic.

Cu mii de puncte de vânzare în întreaga lume, luptându-se de la egal la egal cu Zara și Mango, dacă ar fi să ne referim doar la adversarii săi spanioli, având milioane de fani, marca Desigual are succes Londra, dar și peste Ocean, în exclusivistul New York.

 

Brandul Desigual, subiect de aprinse controverse pe platformele sociale

 

Un adevărat fenomen al modei, o poveste de succes, în prezent este probabil și unul dintre cele mai discutate branduri, inclusiv pe rețelele sociale, cu prioritate pe Facebook și Instagram.

Produsele de îmbrăcăminte și încălțăminte poate prea colorate după gustul unora, alăturările îndrăznețe de texturi, dar și prețurile foarte ridicate la unele dintre articolele comercializate, sunt un continuu subiect de discuție pe platformele de socializare.

Așa cum există o mulțime de fani Desigual, alții urăsc acest brand din tot sufletul, iar acest lucru este perfect. Din acest permanent antagonism, din replicile pro și contra usturătoare aruncate de către reprezentanții celor două tabere, popularitatea produselor fashion devine și mai mare, iar noile colecții și mai așteptate.

 

Articolele Desigual – un îndemn la a fi fericit în orice condiții!

 

Oricum, aceia ce iubesc viața la maxim, vor să fie fericiți chiar dacă totul în jurul lor pare a se prăbuși și capătă nuanțe terne de cenușiu, chiar trebuie să își comande produse ale acestui brand fantastic, pentru a-și menține starea de bine sufletească și a colora strada, a o înveseli.

Iar din magazinul Shoe Express pot să procure acum, la niște prețuri senzaționale, reduse chiar și cu 30%, articolele de fashion Desigual favorite.

Lasă un comentariu