Ulei de canepa pentru beneficiile pe care ti le aduce

Ulei de canepa pentru beneficiile pe care ti le aduce

Uleiul de canepa este recunoscut pentru proprietatile pe care le are. Este una dintr cele mai versatile plante cultivate de om si este cel mai des utilizata in medicina chineza.

Uleiul de canepa este obtinut prin stoarcerea semintelor de canepa si prin presarea lor. Semintele de canepa vor elibera un ulei brut de culoare inchisa care are un gust savuros. Cu cat acest ulei va avea o culoare mai inchisa cu atat va fi mai gustos. Uleiul de canepa contine foarte putin THC , care este o substanta prezenta in plantele de cannabis.

Ulei de canepa valori nutritionale

Dupa cum stiai uleiul de canepa contine sterolii care sunt steroizi alcoolici. Adminsitrarea sterolilor zilnic va reduce considerabil riscul de atac de cord. In Plus alcoolii alifatici din uleiul de seminte de canepa sunt utili in scaderea colesterolului si reducerea agregarii plachetelor.

Acest minunat produs are un continut de antioxidanti din tecoferol care este cunoscut pentru tratarea aterosclerozei si a bolii numite Alzheimer.

Acidul linoleic care se gaseste in uleiul de canepa este un acid gras omega 3 care poate preveni boala coronariana. Uleiul de canepa este adesea folosit in salate dar si la alte preparate. Unii oameni mai folosesc uleiul de canepa in tratarea unor probleme ale pielii.

Uleiul de canepa se poate utiliza in cazul in care iti doresti sa slabesti. Mai exact acesta te ajuta sa pierzi in greutate mai mult decat ti-ai imagina. Il poti folosi la supe sau la salate si vei vedea cum rezultatele nu vor inceta sa apara. In plus nu trebuie sa depozitezi uleiul de canepa in frigider sau sa il folosesti pe o prajitura calda deoarece caldura il poate modifica.

Uleiul de canepa este slab in calorii, mai exact 100 g are numai 725 calorii. Trebuie sa inlocuiesti clasicul ulei de masline cu acesta si vei cedea cat de bine te vei simti. Inca de la primele administrari vei observa cele mai bune rezultate. Bolile de inima vor fi de domeniul trecutului cu ajutorul acestui produs. In plus minunatul elixir contine acizi grasi omega 3si omega 6 care iti ofera o stare buna de sanatate.

Lasă un comentariu