Steroizi pastile la mare cautare

Steroizi pastile la mare cautare

Pe piata apar tot mai multi steroizi anabolici contrafacuti, mai ales pastile. In cele de mai jos vei gasi un ghid practic care te va ajuta sa iei cea mai buna alegere pentru tine si pentru sanatatea ta.

      Steroizi de vanzare si tot ce trebuie sa stii despre ei.

Persoanele care isi administreaza steroizi pastile trebuie sa o faca doar din cadrul unui magazin de specialitate.  Daca vrei siguranta atunci trebuie sa cumperi doar steroizi produse de companii farmaceutice mari si reale deoarece aceste companii respecta tot ce legea prevede si sunt constant supuse controalelor riguroase de calitate. Pe piata neagra a steroizilor vei gasi o gama variata de produse contrafacute.

Multe din produsele contrafacute sunt foarte usor de identificat. Laboratoarele care realizeaza aceste produse incearca sa lase impresia ca sunt companii farmaceutice adevarate si din acest motiv isi creeaza etichete si nume unice.  Daca in schimb se falsifica produsele unei companii farmaceutice legale atunci descoperirea lor este destul de grea.

Iata in cele de mai jos cum poti verifica daca steroizii sunt contrafacuti sau nu:

  1. Verifica compania producatoare

De fiecare data companiile farmaceutice isi imprima adresa si datele de contact pe ambalaje si astfel poti depista daca produsul cumparat este original sau nu. Daca vei cauta pe internet adresa companiei respective iti vei da seama daca aceasta este reala sau nu.  In plus companiile farmaceutice adevarate nu afiseaza pe eticheta doar adresa de e-mail si site-ul , acestea ofera mult mai multe informatii.

  1. Verifica volumul ambalajelor

Steroizii originali sunt ambalati in fiole de sticla de 1 sau de 2 ml sau tablete in folii de plastic captusite cu folie de aluminiu. Produsele contrafacute sunt in flacoane mari de pastile si injectabilii ambalati in fiole mari de 5 – 10 ml. Laboratoarele underground folosesc acest tip de ambalaj pentru ca este mai usor de folosit.

  1. Inspecteaza detaliile ambalajelor

Daca produsul are ambalaj profesional arata bine si are cutie printata si asamblata atunci cu siguranta este un produs original.  Toate produsele originale au parte de acest mod de ambalare atat de bine realizat. In cazul produselor contrafacute ambalarea va fi una mai slaba si mai putin costisitoare. 

In cazul tabletelor si capsulelor este bine sa verifici urmatoarele:

  • Companiile farmaceutice isi marcheaza toate capsulele si cutiile cu un simbol sau cod unic pentru a putea fi identificate cu usurinta. Laboratoarele underground folosesc echipamente mici pentru a produce pastilele si nu pot imprima ceva pe ele.
  • Examineaza amestecul deoarece pudra care umple capsulele trebuie sa fie uniforma. Produsul nu trebuie sa se prezinte cu pete sau sa se farame.
  • Cantareste capsula sau tabletele. Produsele autenticeau standarde stricte si greutati foarte apropiate. Pe cand in cazul produselor false greutatile pot diferi. 

Alege steroizi pastile daca vrei sa ai parte de siguranta si de rezultate. Daca vei fi atent la toate cele de mai sus nu vei avea cum sa dai gres cu aceste produse atat de des cautate atat de catre sportivi cat si de catre pasionatii de sala. 

Lasă un comentariu