Sfaturi utile pentru un eveniment corporate de succes

Este foarte important ca evenimentul corporate pe care il organizati sa fie unul la care toti invitatii sa se simta bine.

Planificati evenimentul din tip

Planificarea unei petreceri corporative presupune si o perioada de asteptare in care oamenii sa confirme prezenta. Asa ca incepeti procesul de planificare cat mai curand posibil. Verificati intotdeauna orice feedback din anul precedent inainte de a planifica o petrecere corporativa.

Listele sunt foarte importante

Faceti liste. Listele sunt cele mai bune lucruri din lume pentru planificarea unei petreceri corporative. Nu numai ca va ajuta sa descompuneti procesul de planificare a evenimentului in sarcini care pot fi gestionate, dar va ajuta  si sa urmariti ce mai aveti de facut.

Creati o echipa care sa va ajute

Daca compania pe care o conduceti nu are deja o echipa de evenimente, acum este un moment bun pentru a crea una. Alegeti persoane cu diverse competente din intreaga companie. Echipa va poate ajuta cu orice, de la alocarea bugetelor, la invitatii si chiar curatenia ulterioara. Mai multe persoane implicate vor face ca evenimentul sa fie de succes.

Stabiliti locatia

Este recomandat ca pentru evenimente corporate sa fie alese locatii interesante, care sa atraga atentia tuturor participantilor in mod cat mai pozitiv. Pentru acest lucru Rooftop Skybar este cea mai buna idee. O astfel de locatie este amplasata in centrul orasului si totusi departe de galagia acestuia. Va aflati la inaltime si ai o atmosfera cel putin interesanta datorita designului interior special conceput pentru evenimente si relaxare.

Stabiliti bugetul

Bugetul trebuie sa fie in top in lista de planificare. Bugetul este cel care influenteaza tipul de petrecere si modul in care aceasta va decurge.  De asemenea, bugetul este cel care determina si tipul de entertainment selectat.

Alocati bugetul

Cand decideti cum sa va alocati bugetul, incepeti cu ceea ce este cel mai important. Se recomanda sa incepeti cu locatia, meniul si sonorizarea evenimentului. Ulterior puteti trece la restul elementelor cum ar fi decorarea salii, concursurile organizate, angajarea unei echipe pentru entertainment si tot ce mai considerati ca ar putea anima petrecerea.

 

Setati data

Locurile libere se completeaza rapid, in special in sezonul petrecerilor. Asadar, confirmarea unei date ar trebui sa fie urmatorul lucru pe care il faceti. Cele mai multe evenimente corporate au loc in weekend sau vinerea, astfel incat programul echipei sa nu fie petrurbat. In functie de data va veti da seama care dintre locatiile selectate este disponibila.

Stabiliti tipul evenimentului

Este, de asemenea, important sa se stabileasca tipul evenimentului. Daca este vorba despre un eveniment casual probabil nu va fi nevoie de un microfon si nici de discursuri. Daca evenimentul este de fapt un workshop, sala va trebui sa indeplineasca conditii specifice.

Tinand cont de toate sfaturile de mai sus veti reusi cu siguranta sa obtineti cele mai bune evenimente corporate, de care toti participantii sa fie multumiti. Locatia in sine este insa cel mai important element, pentru ca in functie de ea participantii se vor simti bine sau nu, motiv pentru care ar trebui sa o alegeti cu mare atentie.

 

Lasă un comentariu