Rețete cu avocado

Despre fructul de avocado se spune că reprezintă un cadou din natură. Acest superaliment unic este incredibil de hrănitor și adaugă o aromă cremoasă și o textură ca de de unt, la fiecare rețetă în care este inclus. Bucurați-vă de bunătatea minunată a fructelor de avocado și veți obține toate beneficiile pentru sănătate ale acestui fruct unic, laolaltă cu diversele idei pentru gătit cu avocado. Indiferent dacă introduceți avocado într-o salată sau guacamole, în supă, burgeri sau smoothie-uri, indiferent dacă folosiți avocado în mâncarea  pentru micul dejun, prânz, cină sau chiar desert, există o varietate de rețete simple și delicioase, tocmai potrivite vremurilor rapide pe care le trăim și recomandărilor de a mânca sănătos.

Rețeta de pâine prăjită cu avocado

Pâinea prăjită cu avocado reprezintă, cu siguranță, un aliment la modă. Sigur, există o mulțime de variante nemaipomenite pe internet, dar cea mai bună rețetă de pâine prăjită cu avocado include:  brânza prăjită, avocado cremos, un ou fiert moale bogat, maia picantă Sriracha, felii crocante de ridiche proaspătă, care se adună pentru a face totul incredibil de gustos și chiar cu totul delicios. O idee bună o reprezintă și să: întindeți hummus pe pâine prăjită cu avocado feliat deasupra și un pic de piper negru presărat deasupra.

Rețeta de salată de pui cu avocado

Salata de pui preparată cu pui la rotisor cumpărat din magazin este o alegere sănătoasă pentru prânz atunci când pui în respectiva salată și jumătăți delicioase de avocado coapte, cremoase (în loc de pâine încărcată cu carbohidrați). Gata în doar 5 minute, această rețetă oferă pentru două persoane – de exemplu, o porție amplă pentru prânz. Din moment ce salatele pot fi ușoare în calorii, adăugarea de avocado poate face o masă mai plină. Salata de pui cu avocado poate avea ingrediente simple și s-ar putea să aveți în bucătărie deja tot ce aveți nevoie pentru a o face.  Pentru proteine suplimentare, adăugați 2 ouă tari.

Rețeta de pește cu avocado

Vrei un gust gustos și picant pentru peștele tău la grătar? Boabele de porumb dulce, crocante, și bucățile de avocado cremos fac parte din garnitura care include și salsa proaspătă, dând un gust excelent peștelui la grătar – aflat pe un pat de verdeață, taco, sau cu chipsuri. Bogat în grăsimi Omega 3, peștele contribuie la scăderea tensiunii arteriale, reducerea riscului de atacuri de cord și reduce inflamația. Peștele este bogat în calciu și fosfor și o mare sursă de minerale, precum fier, zinc, iod, magneziu și potasiu. Combinat cu avocado vă dați seama că face minuni pentru organism.

Mai multe rețete pe bază de avocado aici

Lasă un comentariu