Rafturi frigorifice de calitate pentru magazine competitive

Modelele de rafturi frigorifice se bazează pe circulația aerului răcit la temperatura optimă pentru menținerea calităților organoleptice specifice alimentelor oferite spre comercializare în magazine.

Eficacitatea acestei metode de conservare și etalare a mărfurilor alimentare variază în raport de tipul de echipament frigorific ales, dar și de numărul produselor existente în unitatea de frig respectivă (raftul de răcire). 

Este bine de precizat faptul că fiecare categorie de bunuri alimentare perisabile necesită o temperatură specifică, altfel încât trebuie mare atenție în așezarea lor.

De multe ori comercianții, în dorința legitimă de a menține calitatea alimentelor, nu respectă cerințele de păstrare pe care le au diversele grupe de produse și răcesc aerul în raftul frigorific mai mult decât ar trebui, până spre temperatura de îngheț, deși nu ar fi necesar acest lucru.

Acest comportament este greșit, deoarece suprasolicită echipamentul, sporește consumul total de energie electrică și conduce la ținerea tuturor produselor alimentare la o treaptă de temperatură incorect setată pentru unele dintre mărfurile alimentare respective. În final, acest comportament de vânzare inadecvat are drept consecință o experiență de cumpărare neplăcută pentru clienți.

E de preferat achiziționarea mai multor rafturi frigorifice mai mici, pentru fiecare categorie de mărfuri alimentare în parte, dacă spațiul permite, decât punerea la grămadă a tuturor, într-un raft de răcire de dimensiuni impresionante.

O variantă viabilă propusă comercianților este aceea a achiziționării unor rafturi de refrigerare ce au condensatoare simple care face parte integrantă din aceste elemente de etalare și conservare temporară la frig a alimentelor perisabile destinate vânzării.

Un astfel de raft frigorific este răcit în funcție de fluxul de aer rece  ce vine din spatele panoului frigorific. Devenind o parte activă a procesului de răcire, se modifică semnificativ modul de funcționare al unui astfel de echipament comercial de refrigerare.

Fie că este vorba despre deserturi, sandvișuri sau produse de patiserie și produse gourmet, achiziționarea de rafturi frigorifice este cea mai bună opțiune pe care o ai în calitate de antreprenor de magazin alimentar.

TC Romania Crown Cool oferă celor interesați rafturi frigorifice cu un interval de temperatură de la 2 – 10 grade Celsius, cu agregat intern sau extern. 

Raftul frigorific model RCH5M 0.7/0.7

Acest produs, indispensabil unui raion ce vinde mărfuri ce trebuie conservate și etalate la frig, au perdea de aer, răcire ventilată, laterale cu finisaj MDF, 3 polițe cu șină port preț, tendină de noapte și picioare reglabile. Culori disponibile în varianta standard sunt 5: roșu, verde, albastru, galben, alb.

Dimensiunile sale externe mici de 71x70x180 cm îl fac ușor de amplasat în orice unitate de alimentație publică, chiar și în acelea de cartier. Totuși, un astfel de raft frigorific are o suprafață de expunere de 0,9 m.p și o încărcare maximă per raft de până la 15 kg de mărfuri.

Echipamentul funcționează cu agent de refrigerare R507, are o capacitate de răcire de 738 W, un interval de răcire de  (+32°C, 60% Rh) +1 … +10 grade Celsius. Totul cu un consum foarte mic de energie de numai 6 kWh în 24 de ore.

Având o greutate de 150 de kg, stabilitatea sa este perfectă, eliminându-se astfel orice fel de accident ce ar putea să apară după așezarea în magazin și punerea raftului frigorific menționat în funcțiune.

Având în vedere forma sa foarte ergonomică, poate să fie combinat ușor cu altele identice, pentru a forma un ansamblu de rafturi frumos, ce poate acoperi, după dorință, fie un întreg perete sau doar o parte a acestuia.

Culorile diverse ale rafturilor, permite ca ele să fie estetic combinate în așa fel încât să atragă vizual clienții, cu atât mai mult cu cât, de regulă acest tip de echipamente se așează în zona din spate a unei unități comerciale, nu chiar la intrarea în magazin.

Pentru a vedea întregul sortiment de rafturi frigorifice comercializate de TC Romania Crown Cool și a le alege pe acelea potrivite, intrați chiar acum pe site-ul lor de prezentare!

Lasă un comentariu