Mona alcool pentru dezinfectare impotriva virusurilor si bacteriilor

Cea mai fiabila metoda de dezinfectare este alcoolul sanitar, care nu implica un tratament termic (fierbere, calcinare), si care este necesar pentru intreaga lista de instrumente. Pentru sterilizare, este necesar un echipament special (de exemplu, un dispozitiv cu caldura uscata), care functioneaza prin metoda de tratament termic. Sterilizatorul este un dispozitiv care poate deteriora pielea.

Curatarea si dezinfectarea cu alcool sanitar Mona elimina orice flora patogena, adica instrumentele si mainile sunt sterilizate efectiv, dar fara participarea la temperaturi ridicate. Aceasta metoda de dezinfectare este utilizata in cazurile in care expunerea la temperaturi ridicate poate deteriora obiectele procesate datorita stabilitatii termice scazute a materialelor din care sunt fabricate obiectele.

Alcool Mona

Dezinfectarea accesoriilor cu alcool sanitar nu necesita sterilizare ci se realizeaza folosind solutia speciala cu efect de dezinfectare globala. Acest dezinfectant se numeste alcool Mona si poate fi cumparat din magazinul online grupdzc.ro. Alcoolul Mona este capabil sa distruga bacteriile, ciupercile, virusurile, previne cresterea si reproducerea microorganismelor, distruge sporii si produsele microorganismelor.

Alcoolul Mona este un produs de inalta calitate care poate fi utilizat pentru dezinfectarea instrumentarului in saloanele de infrumusetare. Acest produs poate fi utilizat  atat independent acasa, cat si in intr-un salon de infrumusetare. Cand pretul serviciilor este scazut, unitatile ar trebui sa se gandeasca sa achizitioneze alcool Mona pentru personalul lucrator. Pentru functionarea cu succes a saloanelor de infrumusetare, precum si pentru furnizarea in conditii de siguranta a serviciilor, trebuie acordata o atentie speciala standardelor sanitare pentru dezinfectarea frizerilor, coafoarelor independente precum si a saloanelor de infrumusetare.

Numai in conformitate cu standardele sanitare stricte, aceste servicii oferite pot garanta clientilor lor, siguranta completa a sanatatii si nu pot servi drept sursa de reproducere a diferitelor tipuri de infectii. Pentru a incepe lupta impotriva virusurilor si bacteriilor din saloanele de coafura, ai nevoie de produsul alcool Mona.

Mona alcool

Trebuie sa tii cont de faptul ca microbii patrund in salon prin mainile clientilor si ale maestrilor insisi. Salonul de infrumusetare trebuie sa fie un loc de munca curat, cu instrumente pentru manichiura si pedichiura dezinfectate. Transmiterea infectiei poate incepe cu un maner al usii, un prosop si toate elementele interioare.

Prin urmare, dezinfectarea cu Mona alcool trebuie realizata in etape: spatii, instrumente si materiale conexe, mainile clientilor si ale lucratorilor. Toate metodele de expunere la microbi si virusuri sunt diferite si au caracteristici distinctive ale expunerii la acestia. In saloanele de coafura, conform normelor sanitare, sunt utilizate mai multe metode de prelucrare, si anume: metoda prin care toate microorganismele patogene sunt ucise cu instrumente numite sterilizatoare si masurile prin care se distrug agentii patogeni, dezinfectare cu Mona alcool.

Aceasta metoda de tratament din saloanele de coafura se realizeaza in mai multe moduri, dar de cele mai multe ori cu Mona alcool. Aceste substante trateaza cu atentie suprafata mobilierului, intreaga camera, caditele pentru picioare. Toti managerii ar trebui sa aiba grija de prestigiul salonului si sa se straduiasca sa-l pastreze intr-o curatenie impecabila. Si acest lucru inseamna ca toate tipurile de servicii trebuie efectuate numai in camere curate, cu instrumente si echipamente sterile si dezinfectate.

 

 

Lasă un comentariu