Microfoanele spion, mici și economice

Acum se găsesc o mulțime de modele de microfoane spion în magazinele online de specialitate, deci oricine își poate procura unul. Mai ales că nici prețurile nu mai sunt exorbitante, chiar dacă vrei ca să alegi un produs profesional.

Performanțe de înregistrare sonoră foarte bune pentru microfoanele spion

În ceea ce privește mărimea microfoanelor discrete, aceasta scade pe zi ce trece, producătorii preocupându-se de realizarea unor dispozitive de ascultare din ce în ce mai mici, care pot să fie ușor de camuflat în tot soiul de obiecte uzuale.

Cu toată explozia dispozitivelor electronice de genul laptopurilor, tabletelor, telefoanelor inteligente, trebuie spus să microfoanele spion dedicate nu și-au pierdut popularitatea. Din contră, putem spune.

Avantajul dispozitivelor de înregistrare audio profesionale spion este acela că puteți să stocați o cantitate mai mare de date la o calitate deosebită. De asemenea, aceste aparate necesită mai puțină energie în funcționare, permițând astfel ca să le utilizați pentru o perioadă lungă de timp fără a fi nevoie de o nouă încărcare sau de schimbare a bateriilor.

Fiind ușor de camuflat, un astfel de microfon spion profesional bate de departe orice smartphone, oricât de performant ar fi acesta.

Categoric este un mijloc de înregistrare tip reportofon mult mai discret și mai eficient.

De asemenea, majoritatea acestor dispozitive de înregistrare oferă o durată de viață a baterii uimitor de mare, așa încât, în caz de activare a unei înregistrări sonore, pot ca să funcționeze autonom fără probleme zile de-a rândul, chiar dacă sunteți la mare distanță de ele.

Iar rezultatele vor fi de fiecare dată foarte bune.

Microfoanele spion originale: calitative și ușor de camuflat

În aceste condiții, nu e de mirare că se constată o cerere mare de microfoane spion originale, de înaltă fidelitate. Acest lucru se bazează și pe faptul că procurarea și costul unui dispozitiv fizic de înregistrare audio este relativ mai ușoară decât aceea a unui software de spionaj calitativ.

Dispozitivele fizice spion miniaturale sunt de obicei instalate mai rapid și fără riscuri în diverse obiecte dintr-o locuință sau birou de firmă, inclusiv în acele zone care nu sunt ușor accesibile unei persoane și nici măcar nu pot fi detectate vizual.

Acum găsim astfel de produse de supraveghere și înregistrare audio și/sau video în format fizic ascunse în pixuri, cravate, brichete, prize, ochelari de soare sau de vedere etc. Deci, cu atât mai dificil de depistat. Specialiștii chiar spun că sunt la fel de sigure ca și aplicațiile de spionare pe telefon de ultimă generație. Este vorba de acele aplicații informatice care sunt atât de invazive încât nici măcar nu li se poate detecta existența într-un smartphone decât foarte greu și doar de către persoane avizate în domeniu.

Un dispozitiv de ascultare și înregistrare utilizează foarte puțină energie. Aceasta poate fi ușor furnizată de o baterie minusculă, ceea ce face posibil ca microfonul respectiv să se pună aproape oriunde. Dispozitivele de înregistrare, în special cele care înregistrează doar când detectează sunetul sau mișcarea, pot fi ascunse oricând acolo unde se potrivesc.

Bateriile unui asemenea dispozitiv miniatural de spionaj devin tot mai performante și ele pe zi ce trece, deci aparatura audio va fi aproape imposibil de detectat de către un om obișnuit, fără echipamente speciale.

Microfoanele spion sunt, în general, dispozitive pasive și nu produc în sine nimic care poate fi sesizat. Doar dacă acestea sunt dispozitive fără fir cu transmițătoare încorporate, poate fi totuși detectat un semnal, dar locația exactă a celui ce ascultă în timp real și scopul pentru care o face vor fi foarte greu de identificat cu o aplicație de smartphone pentru amatori.

Lasă un comentariu