Mancare mai sanătoasa in cinematografe?

Aproape) toată lumea iubește experiența completă a vizionării unui film la cinema – ecran gigant, sunet impresionant…popcorn și suc. Cu toate astea, nu-i așa că uneori simțiți și nevoia unor alimente ceva mai sănătoase? S-ar părea că, în curând, salata de fructe își va găsi locul lângă porția mare de nachos. Potrivit HollywoodNews.com, în cadrul unui discurs ținut la ShoWest, cea mai mare conferință din SUA pentru industria cinematografelor, directorul Sony Pictures Studio, Michael Lynton, a declarat că introducerea alimentelor sănătoase în meniul cinemaurilor este „cel mai bun lucru pe care îl putem face pentru industrie, public și țară”.

Lynton a mai spus că, potrivit studiilor de piață, două treimi dintre cei care merg regulat la cinema și trei sferturi dintre părinți și-au exprimat dorința de a cumpăra lucruri mai sănătoase atunci când merg la film. De asemenea, 42% dintre părinți au declarat că ar cumpăra mai des alimente de la standurile din cadrul cinematografelor, dacă ar avea opțiunea unor alimente naturale. Tot părinții, 60% dintre ei, mai exact, s-ar simți mai bine la cinematograf în cazul în care ar putea consuma alimente mai sănătoase în timpul vizionării.

Directorul Sony Pictures i-a asigurat pe patronii de cinematografe că nu ar trebui să renunțe la popcorn și băuturi carbogazoase, ci doar să adauge în meniu și alimente ceva mai sănătoase.

Pe lista dorințelor publicului se află salata de fructe, fructe proaspete, salata de legume, iaurt, batoanele de cereale, chipsurile la cuptor, chipsurile de mere sau floricele fără unt.

Pare o idee interesantă și nu văd de ce ar putea fi respinsă de directorii lanțurilor de cinematografe. Oare la noi ar avea succes? Pot fructele să învingă dominația popcornului?

Lasă un comentariu