Laptele Topfer, un lapte la moda

Toti alergam dupa produse care sunt in trend. Fie ca e vorba despre haine, tehnologie, masini, ne dorim sa avem cele mai bune produse. Ne luam dupa recomandari facute de influencerii in materie. Inclusiv cand vine vorba despre hrana, au unceput sa apara trend-uri si recomandari. Ce facem insa atunci cand este vorba despre hrana sugarilor, in special cand vorbim despre laptele praf?

Este bine sa ne luam dupa trend-uri sau recomandari? Acestea sunt fondate sau este doar strategie de marketing? In astfel de cazuri, da, putem sa ne luam dupa trend-uri si recomandari. Acestea sunt facute de medici pediatri si parinti care au folosit laptele praf despre care discuta.

La ora actuala, laptele cel mai recomandat de pe piata, nu doar in Romania, ci in intreaga Europa, Asia,si America este Topfer. In acest caz nu vorbim despre un lapte praf produs pentru a suplini cantitati industriale. Productia acestui lapte praf Topfer are la baza standardul calitatii de mai bine de 100 de ani. Este un lapte organic, cu o formula imbunatatita permanent cu ajutorul pediatrilor si specialistilor in domeniu.

Produs in germani, laptele din care este pregatit Topfer provine de la fermele din Alpi, din zone nepoluate si atent controlate de catre specialistii in calitate. Desi initial a fost creat ca si lapte terapeutic, cererea mare a facut ca producatorul sa dezvolte formule pentru fiecare categorie de varsta. Astfel a aparut:

  • Laptele Topfer 1 – pentru copii inca din prima zi de viata. Acesta poate fi administrat pana la 6 luni. Este folosit ca si masa completa pentru bebelusii care nu pot fi alaptati la san, dar si ca masa de completare atunci cand laptele mamei este insuficient.
  • Laptele Topfer 2 – este destinat copiilor cu varsta cuprinsa intre 6 luni si 10 luni. Formula este diferita de prima, deoarece la aceasta varsta bebelusul trebuie sa primeasca si masa diversificata deci, isi va lua anumite elemente hranitoare si din hrana.
  • Lapte Topfer 3 – pentru copiii de peste 10 luni si pana la un an. Formula ofera, in continuare un aport consistent de vitamine, minerale si oligoelemente astfel incat sa nu apara anumite carente in organismul sugarilor.
  • Lapte Topfer Kinder – Acesta este destinat ca lapte de continuare pentru copiii care au implinit varsta de 1 an.

Toate aceste formule de lapte pot fi comandatate direct de pe internet, fara a fi nevoie sa va mai deplasati. Cel mai recomandat site este Bebelusultau.ro, atat pentru laptele praf, cat si pentru alte produse pentru cei mici.

Lasă un comentariu