Inchiriaza proprietati la preturi convenabile

Ca proprietar de afaceri, trebuie sa descoperiti cea mai buna metoda de inchiriere a proprietatilor pentru compania dvs., care ar putea fi spatii de coworking, spre exemplu. Astfel plecand de la faptul ca cele mai frecvente modalitati de inchiriere a spatiilor de coworking sunt orare, lunare si zilnice, in functie de optiunea fiecarui membru. Spatiile de birou pe ora prin coworking sunt cele mai flexibile, deoarece platiti doar pentru timpul necesar, in timp ce abonamentele lunare tind sa fie cele mai economice din punct de vedere financiar. Sunt numeroase proprietati de inchiriat in Timisoara, Bucuresti, Cluj, Iasi si lista poate continua.

Beneficii

  1. Managementul timpului imbunatatit

Optiunea de inchiriere a spatiilor la ora, in loc sa incurajeze angajatii sa lucreze de acasa, de exemplu va conduce, de obicei, la un management imbunatatit al timpului. Angajatii nu vor fi distrasi de treburile casnice sau alte lucruri. Cu o gestionare a timpului imbunatatita, sarcinile se realizeaza mai eficient – maximizarea timpului liber al angajatilor si imbunatatirea muncii pe care o fac pentru compania dvs.

  1. Reducerea stresului

Asigurandu-va ca angajatii dvs. au un mediu de lucru in care pot lucra intr-un loc separat de casa lor, puteti reduce stresul si maximiza eficienta. Spatiile de birou pe ora incurajeaza angajatii sa creeze acea delimitare clara intre casa si serviciu, reducand gradul de ingrijorare cu privire la problemele legate de munca in timp ce sunt acasa.

  1. Fara intretinere

In calitate de posesor al unei companii, ar trebui sa va pastrati spatiul de birou curat daca ar trebui sa semnati un contract de inchiriere lunar sau anual, asa cum fac afacerile traditionale. Prin inchirierea de spatii de birouri din spatii de coworking, totusi, nu trebuie sa aveti nicio grija in aceasta directie. Compania de coworking se va ocupa intru-totul de toate cele necesare.

Sa vedem care sunt sfaturile pro pentru a descrie o proprietate in vederea inchirierii:

  1. Scrieti un titlu care rezuma proprietatea intr-un mod atractiv. De exemplu:
  2. Rezuma proprietatea, principalele sale caracteristici si punctele de vanzare
  3. Descrieti camerele si starea casei, inclusiv decoratiunile. Iata cateva idei:
  4. Termeni suplimentari: Daca ramaneti fara idei pentru a descrie proprietatea dvs., va recomandam sa folositi expresii precum: linistit, pasnic,calm, plin de viata, primitor, placut, confortabil, elegant, modern, spatios, surprinzator, spectaculos, uimitor , fermecator, istoric, locatie buna, de dorit.
  5. Onestitate:este foarte important sa spunem intotdeauna adevarul in descrierea proprietatii, deoarece altfel ne pierdem timpul nostru si pe cel al clientului.
  6. Apel la actiune

Pe masura ce dezvoltati o afacere sau extindeti operatiunea, s-ar putea sa fiti nevoit sa optati pentru un spatiu mult mai mare pentru fabricarea sau depozitarea produselor si inventarului. In acest caz, s-ar putea sa va gasiti in nevoie de spatii industriale sau de depozitare.

Lasă un comentariu