Fidelitatea brunetei cu ochi verzi ca iarba are secretele ei

Pretindem fidelitate, uitand legile firii. Este suficienta o scena, un pahar de vin rosu, exces de ciocolata si de cafea si ceasul biologic bate, ba mai si suna si este greu de oprit. Poate ca pretindem fidelitate dat fiind ca radacinile orgoliului sunt viguroase, atat de viguroase, incat noi putem sa alunecam pe taram strain in cautarea fericirii, dar pe cei de langa noi ii condamnam si nu putem sa ii iertam, daca fac asta!

Ai acasa o comoara, lucrul cel mai de pret din lume: o bruneta cu ochi verzi si trup de zeita si sufletul gradina inmiresmata de calitati. Ea iti umple casa cu lumina ei si ti-o incalzeste cu inima sa cea buna.

Nu vrei sa o pierzi, fiindca ar insemna sa iti pierzi sensul vietii, dar cum o fidelizezi? Este frumoasa, tanara, murmura in ea nevoia de mangaiere ca o apa de munte care vine mare, cand ploua zile intregi, iar tu esti plecat…

Te-ai gandit sa ai o discutie serioasa cu bruneta ta cu ochi verzi despre sex shop?

Chiar daca va incerca sa protesteze si sa iti spuna ca numai tu contezi, raspunde-i ca pentru tine ea este cea mai importanta si te gandesti si cand pleci in cursa la toate nevoile ei.

Incurajeaz-o sa aleaga unul dintrevibratoare spunandu-i ca numeri zilele pana te-ntorci la ea, ca adormi cu ea in gand si te trezesti dornic sa ii dezmierzi fiecare particica a trupului ei perfect.

De ce o fi atat de perfect trupul de femeie? Fiindca in el se plamadeste viata si tot in vatra sa am luat nastere fiecare dintre noi.

Femeia este miloasa, empatica, iubitoare, dar si curajoasa. In trupul ei creste o alta fiinta care se desprinde cu durere de cea mai buna gazda din univers, sa traiasca pe cont propriu, dar mama  nu uita niciodata legatura de suflet dintre ea si copilul ei!

Femeia iti pune hrana fizica si spirituala dimineata, la micul dejun, la pranz si seara la cina. Nimeni nu face supe mai gustoase ca ea si mana ei mica de vrajitoare iti alumga norii de pe frunte si din suflet.

Caminul tau este primitor si insufletit, datorita ei, iar in clipa in care o vei pierde pe ea, peretii raman goi.

Ia-o cu tine, cand poti sa te mandresti cu ea si sa ii arati lumea! Sa o rasfeti ca pe o printesa, fiindca merita. Ar fi putut avea barbatii puternici ai planetei, dar ea te-a ales pe tine…

Ollo-ro este magazinul care va intretine flacara iubirii, cat tu esti la mii de kilometri de casa. De ce sa o lasi sa planga de mila, cand te poate astepta recunoascatoare, ca te-ai gandit la ea si nu ai condamnat-o la plictiseala si nefericire?

Oamenii pot trai fericiti, daca discuta deschis despre toate subiectele si fiecare urmareste binele celuilalt. Orgoliul dus la extrem este piatra incapatanata care zdrobeste legaturile de suflet dintre cei dragi.

Si-asa invatam sa traim frumos de la antreprenorii care se gandesc la noi si ne pun la dispozitie produse si servicii atipice…

Lasă un comentariu