De ce sa inlocuiesti faianta din bucatarie cu panouri

In societatea moderna actuala tendintele in amenajarea locuintelor sunt din ce in ce mai avansate si, de ce nu, mai ciudate. Spre exemplu, in loc de faianta in bucatarie, oamenii opteaza pentru panouri sticla decorativa pentru ca reprezinta cea mai eficienta metoda de placare a peretilor. Din ce in ce mai multi designeri renunta la placarile cu faianta in proiectele de amenajare a bucatariilor moderne, optand pentru panouri colorate din sticla, cu un aspect spectaculos.

Care sunt avantajele panourilor din sticla decorativa

De ce sa inlocuiesti faianta din bucatarie cu panouri

Comparativ cu faianta, panourile din sticla decorativa vin intr-o mare varietate de culori si nuante. Asadar, pe langa culorile de baza ale panourilor de sticla colorata, se poate opta si pentru nuante mai putin obisnuite, de la cele foarte inchise pana la cele cu insertii metalizate. De asemenea, panourile de sticla decorativa vor da bucatariei un design unic si vor reflecta personalitatea membrilor familiei, ajutand la decorarea bucatariei intr-un stil special.

Panourile din sticla decorativa au capacitatea de a reflecta lumina, contribuind totodata la senzaţia de marire a dimensiunilor unei bucatarii. In plus, panourile din sticla decorativa folosite la placarea peretilor bucatariei se realizeaza in baza unor dimensiuni exacte, astfel incat sa se incadreze perfect la montaj. Finisajele sunt impecabile, nefiind necesara umplerea imbinarilor si a rosturilor, ca in cazul faiantei.

La comanda, aceste panouri din sticla decorativa se pot realiza cu elemente de iluminat integrate. Ultimul si, poate, cel mai important avantaj al panourilor decorative din sticla folosite in bucatarie este usurinta in curatare si intretinere.

Panourile de sticla decorativa se pot monta peste placile de faianta din bucatarie

Solutiile moderne pentru baie si bucatarie includ panourile de sticla decorativa care se monteaza fara a scoate vechile placi ceramice de pe pereche. Astfel se face o economie la pret si la timpul pierdut pentru scoaterea placilor de faianta si pentru curatenia de dupa. Important este ca faianta sa fie intr-o stare foarte buna, sa nu existe piese lipsa sau ciobite; in caz contrar, aspectul estetic are de suferit.

Modele pentru toate gusturile si toate buzunarele

De ce sa inlocuiesti faianta din bucatarie cu panouri

Modelele de panouri de sticla decorativa in tendinte sunt atractive – si nu numai pentru persoanele potente financiar, ci si pentru cele care doresc ceva special in casa lor, care doresc sa impresioneze invitatii si sa stearga mult mai usor petele si depunerile de grasime.

Faianta este, intr-adevar, mult mai ieftina, insa este de domeniul trecutului. Panourile de sticla sunt moderne, se monteaza foarte rapid, in doar cateva ore, iar rezultatul este exceptional. Sticla decorativa este mai sensibila comparativ cu faianta, insa siguranta clientului nu este pusa in pericol nicio clipa.

Diferenta intre faianta si panourile de sticla decorativa este reprezentata de pret si de aspectul elegant pe care panourile il confera incaperii. Specialistii Glas Expert ofera clientilor cele mai bune solutii privind panourile de sticla decorativa pentru bucatarie, dar si pentru compartimentarea camerelor si a birourilor.

Lasă un comentariu