De ce este mai avantajos conceptul unor birouri de inchiriat in regim co-working?

Unul dintre cele mai recente trenduri in domeniul business consta in gasirea unor birouri de inchiriat in regim co-working. Spatiile de lucru in stil co-working sunt din ce in ce mai apreciate de catre administratorii business-urilor. Multitudinea serviciilor oferite si specializarea unora dintre aceste spatii ajuta la dezvoltarea acestui segment.

In Romania, serviciile imobiliare de afaceri de acest tip au prins avant in ultimii ani, atat prin deschiderea unor filiale ale unor companii internationale cunoscute, cat si prin crearea spatiilor de acest tip de antreprenorii locali.

Birouri de inchiriat de tip co-working pentru eficienta si performanta in afaceri

Spatiile de birouri de inchiriat de tip co-working sunt dedicate atat profesionistilor care isi desfasoara activitatea in mod independent, precum avocati, traducatori, designeri, contabili sau programatori, precum si afacerilor aflate la inceput de drum.

Acest stil de munca prespune impartirea spatiilor de birouri de catre profesionisti care nu sunt angajatii aceleiasi companii, se adreseaza atat companiilor mici si mijlocii, cat si profesionistilor independenti care lucreaza de acasa de obicei si acest stil de munca nu mai este eficient.

Aceste cladiri de birouri de inchiriat includ toate facilitatile si serviciile necesare pentru dezvoltarea intelgenta a unei afaceri. In plus firmei ii creste prestanta prin faptul ca are sediul intr-o cladire centrala, iar clientii o pot gasi intr-o locatie business foarte eleganta.

Pentru a gasi cea mai buna locatie pentru spatii de birouri de inchiriat, administratorii companiilor trebuie sa caute in functie de pret, dar si de locatie, pentru a vedea cat de accesibila este pentru angajati, dar si pentru clientii si partenerii de afaceri care ar urma sa ii viziteze.

Spatiile de birouri de inchiriat in stil co-working ofera toate facilitatile de care clientii au nevoie, de la networking de cea mai buna calitate, la acces la sute de evenimente anuale organizate in spatii proprii si preturi avantajoase la pachete diferite.

Cei care nu pot accepta stilul de a lucra impreuna cu altii sau au prea multi angajati si au nevoie de un spatiu pentru birouri de inchiriat foarte generos, au posibilitatea de a inchiria un astfel de spatiu in cele mai bune conditii.

Biroul reprezinta cartea de vizita a oricarei companii. Ceea ce inseamna ca spatiul de birouri ales va reflecta imaginea companiei si amplasarea biroului va duce la concluzii importante trase de catre clienti, colaboratori sau parteneri de afaceri.

In vederea efiecientizarii relatiei cu clientii, precum si din motive legate de natura serviciului, merita ca reprezentantii afacerilor sa aleaga o cladire de birouri intr-o zona centrala. Accesibilitatea reprezinta un criteriu important pentru alegerea biroului. Acesta trebuie sa fie usor accesibil atat pentru angajatii care dispun de masina, dar si pentru cei care se deplaseaza cu mijloacele de transport in comun.

Inainte de a solicita o oferta de pret pentru cladirea de birouri care urmeaza sa fie inchiriata, este foarte important ca potentialii clienti sa afle ce chirii se practica in cladirile invecinate si care este media chiriilor de pe piata spatiilor de birouri.

Lasă un comentariu