Cum se aleg scutecele pentru adulti

Varsta a treia este insotita de foarte multe probleme de sanatate si batranii au nevoie de consumabile medicale pentru ca viata lor sa fie mai usoara. Foarte multe dintre afectiunile care apar la oamenii mai in varsta sunt insotite si de incontinenta urinara sau fecala. Specialistii recomanda ca produsele alese pentru persoanele care au nevoie de scutece sa fie de buna calitate.

Pentru a alege scutece pentru adulti este important sa se tina cont de mai multe aspecte foarte importante.

Seni scutece adulti – performanta

Performanta scutecelor este masurata in cat de mult reuseste un produs sa inmagazineze continutul de umiditate si lichide si de cat de bine poate sa protejeze contra scurgerilor. Este foarte usor de inteles importanta acestui aspect si acesta este principalul criteriu de selectie al persoanelor interesate de scutecele pentru adulti la cele mai bune preturi. Scutecele sunt mai performante in momentul in care au mai multe straturi absorbante asa cum se intampla la seni scutece adulti. De asemenea, este foarte important ca interiorul sa fie gros si sa fie cel putin dublu pentru a asigura o senzatie de uscat pentru toti purtatorii. Marimea aleasa trebuie sa fie cat mai fixa pentru a nu genera scapari laterale si sistemul de prindere trebuie sa fie elastic si sa fie prevazut cu benzi care pot fi ajustate.

Confort

Cei care aleg scutece Seni adulti sunt persoanele care cauta confort. Este important sa se stabileasca de la bun inceput cat de usor poate sa fie imbracat un scutec si cat de repede poate fi dat jos dar si cat de comod este in momentul purtarii. Aceste aspecte tin in mare parte de forma pe care scutecul o are. Din punctul acesta de vedere un produs perfect este echipat cu laterale care permit aerisirea, confectionat din materiale de calitate pentru a evita iritatiile, cu o forma anatomica curbata pentru picioare si curele pentru talie care sunt elastice pentru ca utilizatorul sa nu intampine nicio problema in timpul miscarii. De asemenea, este recomandat ca suprafata exterioara sa fie facuta din materiale textile. Acestea sunt mai prietenoase cu pielea si nu produc zgomot asa cum se intampla cu plasticul care fosneste, ceea ce pe timpul noptii poate sa fie deranjant. Totodata, benzile elastice facute cu arici sunt usor de desprins si de prins si sunt suficient de rezistente pentru a nu se desface pe sub haine in timpul miscarii.

Discretia utilizarii

Discretia utilizarii este foarte importanta pentru confortul psihic al utilizatorului. Pentru persoanele care sunt nevoite sa foloseasca scutecele cand merg la serviciu sau care se afla in alte locuri publice aceste detalii sunt extrem de importante.

Cei care sunt interesati de scutece seni preturi vor descoperi imediat faptul ca aceste scutece sunt unele dintre cele mai avantajoase prin raportul dintre pret si calitate si merita cu siguranta toata atentia utilizatorilor. Este vorba de scutece de buna calitate care vor aduce o serie de beneficii si de avantaje tuturor utilizatorilor, fiind discrete si oferind eficienta pe termen lung. Pot fi cumparate la bax pentru a asigura necesarul de scutece pentru o perioada lunga de timp.

Lasă un comentariu