Cum sa alegi marturiile de nunta perfecte?

In ziua de astazi foarte multi nunti adauga mici surprize invitatilor sai, venind pe masa cu cateva daruri care ii va ajuta sa tina minte nunta la care au participat, fiind ca o traditie aceste mici cadouri, ele erau daruite in trecut pentru prieteni si membrii familiei in semnul recunostiintei lor pentru sustinerea mariajului.

Miri au de ales dintr-o varietate de marturii, cei mai multi isi cauta modelul preferat prin zeci de cataloage online, dele cele mai simple realizate rapid pana la cele handmane cu personalizarile cerute de miri, in unele parti din tara se ofera chiar prajituri speciale sau o sticla de vin din productia proprie, asadar marturiile de nunta au o importanta ca un detaliu de baza atunci cand va organizati nunta de vis. Marturiile au si o insemnatate si din aceasta cauza se ofera, sunt considerate simbol pentru sanatate, prosperitate, fertitilate, fericire si longevitate.

Pentru ca 2020 este despre evenimente deosebite si unice, cat mai multi miri cauta marturia perfecta pentru evenimentul lor, de accea este foarte greu de gasit ceva pe placul lor, majoritatea aleg pana la urma ceva personalizat sau care inseamna ceva pentru familia lor. Aici alegerile sunt multiple, de la marturiile de tipul unui saculet cu ceva in interior pana la cutitute umplute cu diferse bunatati, in general se aleg bomboane, borcane cu miere sau alte produse proprii sau care ii reprezinta.

Marturiile pentru importalizarea momentului sunt si ele la mare cautare, aici ne referim la fotografii cu mirii si invitatii, puse pe un suport magnetic, in asa fel poti sa aduci aminte invitatilor tai mai des momentul magic al nunti chiar din casa lor, cand il pun pe frigider sau alt suport metalic.

In general daca aveti o nunta tematica, sunt foarte multe marturii si aici de folosit, de exemplu daca sunteti pasionati de carti se poate alege niste semne de carte speciale, sau daca sunteti muzicieni, se pot confectiona niste cutiute muzicale personalizate.

Ca sa intelegem importanta marturiilor handmade ele pot insemna o varietate de produse, de la obiecte cosmetice, ulei special in sticlute chiar si trandarifi de sapun se pot darui, mai inedit in zilele noastre se ofera si mini sticlute de sapmanie sau chiar cutii cu ceai oriental avand atasat cateva multumiri pentru invitatii care le-au fost alaturi in ziua nuntii.

 

Aveti sute de sugesti pe internet pentru a alege cea mai potrivita marturie pentru a surprinde placut fiecare invitat in parte, mai ales pentru prietenii si familia care v-au fost alaturi mereu in momentele importante din viata, asadar fie ca achizitionati marturiile online, va duce-ti la un centru de printare sau chiar folositi fotografii pentru suportul magnetic, trebuie sa stiti ca oricand puteti apela la o echipa specializata care va poate recomanda sau crea marturii manuale, cel mai important aspect aici este sa daruiti o amintire frumoasa pentru fiecare familie, cuplu sau prieten prezent in ziua nunti, obiectivul tuturor este de a crea o emotie atunci cand vad marturia sau va citesc mesajul din interior.

Lasă un comentariu