Credite auto in conditii avantajoase cu Mogo IFN

Fie ca ai nevoie de o suma de bani pentru achizitionarea unei masini second hand, fie ca ai nevoie de un imprumut pentru nevoi personale, la Mogo IFN gasesti cele mai avantajoase conditii de imprumut. Mogo IFN este o companie care incepand cu anul 2012 ofera credite in domeniul auto pe piata Europei de Est, iar in Romania incepand cu anul 2016 are deschise sucursale in orase precum Bucuresti, Iasi, Brasov, Pitesti sau Craiova.

Cei peste 200000 de clienti care au apelat pana acum la Mogo IFN si cele peste 500 de review-uri de 5 stele primite de catre aceasta companie reprezinta suficiente garantii pentru serviciile oferite atunci cand vine vorba despre credite auto.

Mogo IFN ofera credit rapid de tip leasing auto rulate, acest imprumut fiind destinat acelor persoane care nu detin intreaga suma pentru achizitionarea unei masini rulate. Astfel, daca ai gasit masina pe care vrei sa o cumperi si mai ai nevoie de o suma de bani poti apela la Mogo.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa completezi o cerere de imprumut, sa fii cetatean roman si sa fii major, dovedind aceste lucruri cu cartea de identitate. Ulterior completarii cererii de finantare vei primi un raspuns in aproximativ 15 minute. Poti solicita cel mult 60000 de lei sub forma de imprumut, dar trebuie sa ai in vedere ca suma imprumutata poate fi cel mult 80% din valoarea de piata a masinii pe care urmeaza sa o cumperi.

Rambursarea creditului este foarte avantajoasa. Poti returna suma imprumutata intr-un interval ales de tine de la 6 la 60 de luni, iar dobanda este fixa. Daca consideri foarte avantajoase aceste conditii oferite de Mogo IFN pentru credit rapid, atunci click aici pentru un leasing auto rulate.

A doua varianta de credit oferit de Mogo IFN se numeste amanet auto sau leaseback. La Mogo poti sa soliciti un imprumut de tip credit de nevoi personale in limita a 60000 de lei si sa girezi acest imprumut cu masina personala. Pe langa faptul ca obtii suma solicitata, continui sa folosesti masina personala. Tocmai de aceea creditul de tip amanet auto este mai mult decat un simplu amanet si se numeste program de leaseback.

La fel ca si in cazul programului de leasing, si atunci cand apelezi la programul de leaseback de la Mogo IFN poti alege perioada de rambursare intre 6 si 60 de luni, iar dobanda este fixa. Mai mult decat atat, si acest program de credit de tip leaseback poate fi obtinut foarte simplu prin completarea unei cereri.

Suma imprumutata poate fi de cel mult 75% din contravaloarea masinii oferite ca si garantie. Te-ai convins de beneficiile acestui tip de imprumut oferit de cei de la Mogo? Atunci click aici pentru leaseback, creditul cu garantii auto mai bun ca orice amanet auto.

Toate aceste conditii avantajoase in materie de credite auto oferite de Mogo reprezinta suficiente argumente pentru care sa apelezi la serviciile acestei institutii financiare nebancare. Ambele tipuri de credite sunt reglementate de BNR si prin urmare nu exista riscuri ascunse pentru niciun client.

Lasă un comentariu