Corpuri de iluminat pentru o atmosferă magică în casa ta

Oamenii devin tot mai conștienți de importanța iluminatului interior ca fiind un element central al design-ului unei case.

Cumpără corpuri de iluminat online, dacă vrei calitate la un preț accesibil

Acum există numeroase oportunități pentru a face achiziții ieftine în această privință, capabile ca să schimbe radical atmosfera unei încăperi.

Trebuie spus că în funcție de fiecare cameră în parte și sursele de iluminat, precum și poziționarea acestora sunt diferite.

Așa se face că acele corpuri luminoase care sunt perfect în living, nu se potrivesc pentru bucătărie sau dormitor.

Dacă înainte cu vreo câteva zeci de ani atunci când vorbeam de iluminat o casă totul se reducea la agățarea unor astfel de surse de împrăștiat raze luminoase în mijlocul tavanului și cu asta basta, acum proprietarii au devenit mult mai pretențioși și își doresc ca iluminatul  să reflecte energia fiecărei încăperi sau chiar a fiecărei zone dintr-o incintă.

Mai mult decât atât, tehnologia se schimbă permanent, la fel și estetica în materie de surse de iluminat pentru locuințele particulare. Iată motivul pentru care o lustră nu mai este cumpărată acum cu intenția de a fi lăsată moștenire și urmașilor, ci  este privită mai ales ca o investiție pe termen scurt, de doar câțiva ani, urmând ca ulterior, la următoarea modernizare a domiciliului, să fie schimbată și ea cu o alta mai potrivită.

Alege corpuri de lumină în armonie cu stilul fiecărei camere

Producătorii le propun clienților opțiuni diverse extrem de avansate de lustre pentru toate gusturile și preferințele. Așa se face că întâlnim acum în magazinele online de specialitate lustre moderne ieftine, dar și lustre Art Deco, inclusiv lustre stil vintage care folosesc însă leduri de ultimă generație și nu becuri cu incandescență.

În ultima vreme înregistrează o popularitate fantastică corpurile de iluminat realizate din materiale vopsite în nuanțe blânde, precum griurile și bejurile. Auriul mat se încadrează și el foarte bine în această paletă de culori, extrem de potrivită pentru decorațiunile contemporane din locuințele noastre.

Interesant este că ele merg pentru orice fel de amenajare interioară, de la cele urbane și până la cele rustice.

Stilul industrial și retro se părea că a căzut un pic în umbră, dar iată că în 2019 s-a întors totuși într-un mod ceva mai elegant. Găsim acum surse de iluminat cu nuanțe mai bogate ce se pretează în special pentru bucătării, ca să fie atârnate deasupra mesei într-un fel mai puțin agresiv decât îl știam cândva.

Lustrele în stil vintage Edison, cu o pronunțată tendință spre retro, sunt căutate și în 2019 nu doar pentru baruri, pub-uri, restaurante, dar și pentru locuințe, de către persoanele care vor să aducă un pic de nostalgie în casa lor.

Ele sunt perfecte pentru sufragerii și bucătării, iar dacă folosesc și leduri moderne, cu atât mai bine, deoarece au o durată de funcționare mai îndelungată și consumă extrem de puțină energie.

Designerii de interioare de regulă combină stilul industrial cu cel vintage în materie de lustre pentru echilibru și îndulcesc impactul vizual mult prea puternic pe care o lustră din prima categorie îl prezintă.

Tendința către minimalism face ca lustrele moderne ieftine să nu mai fie atât de încărcate cu tot felul de elemente inutile, așa încât spațiul să fie unul aerisit, mai curat, care să se potrivească cu piesele de mobilier  actuale.  Formele simple geometrice, culorile neutre moi, conduc la evidențierea lor mai pregnantă. Stilul  mini în materie de corpuri de iluminat se potrivește perfect în toate camerele, indiferent că vorbim de un living, de o bucătărie, de un birou sau de un dormitor.

La Eglo Romania  vei găsi o gamă de lustre moderne ieftine extrem de variată dintre care poți ca să le alegi pe acelea care îți vor plăcea cel mai mult și vor arăta cel mai bine în casa ta, indiferent dacă e vorba de un imobil nou construit sau doar de o renovare, de mai mică sau mai mare amploare.

Lasă un comentariu