Ce spune despre tine incaltamintea pe care o porti

Nu s-a dovedit stiintific daca incaltamintea are puteri magice de atractie. Cert este ca la fiecare pas zarim o noua pereche care exclama din priviri sa o luam acasa si sa ne rasfatam picioarele purtandu-le cu drag. Pe de alta parte, la fel ca orice achizitie, incaltamintea are si ea un cuvant de spus in ceea ce priveste personalitatea fiecareia dintre noi. Esti curioasa ce spune incaltamintea ta preferata despre tine? In cele ce urmeaza iti voi spune tot ceea ce spune despre tine incaltamintea pe care o porti.

1. Iubesti sandalele? Iata ce spun despre tine!

Nisipurile fierbinti si valurile marii care te aduc cu un pas mai aproape de vacanta sunt elementele primare la care zboara gandurile unei iubitoare de sandale dama. O astfel de femeie este jucausa, intotdeauna dispusa sa cutreiere intreg Pamantul, fiind si o mare iubitoare de calatorii. Totodata este si o fire romantica, careia ii place sa ofere cadouri si care se bucura din toata fiinta ei atunci cand isi indeplineste obiectivele.

2. Mare iubitoare de pantofi? Asta-i destinul tau!

Nu mai e niciun dubiu. Te-ai nascut pentru a cuceri lumea! Esti o femeie puternica si ambitioasa pentru care garderoba se descrie prin lumea acestor pantofi dama. Iti place sa fii la inaltimea asteptarilor si pui de fiecare data punctul pe “I”. Esti o persoana organizata si atenta care stie sa se faca auzita de catre cei din jur. Ai spirit de initiativa si cu siguranta, prin munca si perseverenta, vei ajunge intr-o pozitie de conducere mai repede decat ti-ai fi imaginat. Esti un adevarat model de inspiratie pentru toti prietenii tai care deseori incearca sa ajunga la nivelul tau, dar nu pot.

3. Intr-un regim haotic, tu sigur bati recordul!

Desi exista tehnologie la tot pasul, drumurile tot mai dese si obositoare te-au facut sa te dedici unei colectii de balerini dama confortabile, care-ti vor fi alaturi in sezoane multiple si la diferite ocazii. Esti mereu sub presiune,, dar stii ca eforturile tale vor avea rezultatele dorite si rasplata pe masura. Continua sa zambesti si sa fii la fel de puternica. Oamenii vor invata de la tine ca orice infrangere se poate transforma intr-o victorie.

Tu in care categorie te incadrezi mai mult?

Lasă un comentariu