Ce include pretul unor coroane funerare si aranjamente funerare?

Ce include pretul unor coroane funerare si aranjamente funerare?

La orice comanda ne uitam mai intai la pretul unor coroane funerare sau aranjamente funerare pentru inmormantare. Uneori ni se pare ca este foarte bun si comandam imediat tot ce avem nevoie, alteori ni se pare ca e prea mare si incercam sa gasim reducerile cat mai mari ca sa facem si ceva economii. Preturile coroanelor funerare depind de multe lucruri, de la florile folosite, numarul lor, pana la tipul de cadru sau elementele de personalizare folosite in functie de dorintele clientilor. Pana la urma ce include pretul coroanelor funerare si cum ajunge sa fie mai mare sau mai mic? Ce elemente sunt mai importante pentru definirea pretului final pe care il au coroanele mortuare?

Coroane funerare pret

Pretul coroanelor funerare, pe care le puteti comanda usor de la Floraria de Vis, include pretul tipului de flori pe care dorim sa le avem incluse in design. De exemplu, daca ne orientam spre flori de sezon, flori care sa gasesc rapid oricand si au pretui mici, pretul final al coroanelor va fi unul foarte bun. Daca vrem coroane funerare cu flori rare si exotice, cu flori premium de la marii producatori e de la sine inteles ca pretul va creste simtitor. Tipul de flori influenteaza cel mai mult pretul final, mai ales daca pretentiile sunt foarte mari in privinta lor. Calitatea lor impinge pretul spre pragul maxim. Avem flori de calitate superioara, avem si preturi mai mari, vrem flori obisnuite, avem si preturi ceva mai mici.

Pe langa tipul de flori pretul coroanelor funerare incluse si pretul numarului de flori pe care le avem in coroane. O coroana cu doua sau trei flori nu va costa la fel de mult ca una cu 30 de flori si un suport din alte cateva flori rare. Numarul de flori din coroane funerare este oricum limitat, nu putem include foarte multe, dar daca sunt mai micute putem avea coroane superbe cu o multime de flori si floricele, si asta va insemna si pret mult mai mare. Preturile mai mici sunt la coroane funerare care au un numar limitat de flori si care reusesc sa se ridice la nivelul asteptarilor persoanelor care le comanda prin calitate si prin modul in care au fost lucrate.

Coroana de flori

Vom vedea ca pretul unor coroane funerare de flori, de gasit si pe site-ul Floraria de Vis, este influentat si de crengutele de brad pentru decor, depinde ce brad folosit, de unde sunt luate aceste crengute, cat de bine arata. Pretul va include si pe cel al burlinului, suport din stuf, costurile betelor suport, costul panglicii si personalizarii ei. Manopera e inclusa obligatoriu in pretul final al coroanelor funerare superbe de la florariile online, ea depinde de complexitatea coroanelor si de dimensiunile lor. Cineva se va ocupa de fiecare coroana in parte si va trebuie sa fie platit pentru lucrul acesta, plata lui depinzand si de preturile practicate in general pentru coroanele funerare vandute online.

Mesajul de omagiu costa si el, pretul coroanelor va depinde si de el. Depinde pe ce materiale vrem sa scriem mesajele de condoleante, cum sa fie scrise, cat de lungi sunt, cat de dificila este personalizarea panglicilor. Consilierea sau livrarea sunt incluse in pret, vom plati si pentru ele daca vrem sa avem coroane funerare de cea mai buna calitate.

Mai este un lucru inclus in pretul final al coroanelor funerare si anume intregul suport pe care se lucreaza aranjamentul funerar. Depinde din ce e facut, cat de rezistent si de usor este, cat de dificil se lucreaza pe el si ce fel putem sa ne folosim mai apoi de el. Suportul pentru coroane poate fi personalizat si el, deci vom avea costuri mai mari care se vor reflecta imediat in pretul coroanelor funerare.

Lasă un comentariu