Cand cainele tau are nevoie de o tunsoare mergi la o frizerie canina cu experienta

La fel cum noi, oamenii, avem nevoie din cand in cand de o tunsoare noua sau de o ingrijire a parului atat de pretios pentru noi, asa si patrupezii care ne sunt prieteni credinciosi au nevoie de servicii specializate pentru o blanita impecabila. Aceste servicii se pot oferi doar intr-o frizerie canina specializata, un salon de infrumusetare pentru catei, unde patrupezii se pot bucura de un rasfat de cinci stele si de o tunsoare moderna si eleganta. Pe langa o tunsoare care va atrage atentia, cateii vor putea profita si de sfaturile unui stilist intr-ale parului canin care va avea grija sa le ofere cea mai buna optiune pentru o blanita care arata bine mereu.

Serviciile exclusiviste pe care le puteti gasi intr-o frizerie canina vor avea preturi bune, raportul calitate-pret este cel mai bun daca frizeria are si experienta necesara si personal calificat cu studii. Nu oricine stie sa aranjeze cum trebuie blanita cateilor de toate taliile si din toate rasele, avem nevoie doar de cei mai buni pentru ca, asa cum probabil stiti, patrupezii sunt destul de… pretentiosi.

Tunsoarea devine obligatorie pentru cainii care au blana mai mare si care sufera de anumite boli dermatologice, este foarte bine sa ii tundem macar de doua sau trei ori pe an, daca nu de sase ori pe an, in functie de sezon si de modul in care se simte cainele. Ca regula generala mergem mai des la frizeriile canine cu prietenii nostri necuvantatori atunci cand temperaturile sunt ridicate, si mai rar cand temperaturile sunt mai scazute si e nevoie de blanita.

In timpul tunderii cainii se vor simti perfect, personalul din frizerii va avea grija sa nu ii streseze si sa le ofere servicii de calitate si o tunsoare care ii va ajuta si pe ei, dar si pe stapani. Daca iti tunzi cainele regulat vezi mai bine orice probleme dermatologice apar, nu te mai chinui cand il perii si nici nu il supui la un stres inutil mai ales vara, cand ii va fi foarte cald.

Frizeriile canine au si cele mai bune tehnologii si metode de tundere, fiecare rasa va avea nevoie de anumite tipuri de tunsori si de grija foarte mare la lungimea parului ramas. Lungimea optima e gasita cu ajutorul celor mai buni profesionisti care stiu exact cum trebuie tuns fiecare patruped si care pot oferi cele mai interesante idei de pus in practica pentru proprietarii mai pretentiosi.

Oricum ar fi tunsoarea, la final cainii vor pleca „multumiti” din frizeriile canine si vor putea sa se bucure de o deplasare mai usoara si de confort sporit cand stau in culcusul lor de acasa. Tunsul cainilor ramane si singura metoda prin care le putem oferi o igiena exemplara, asa ca e bine sa vizitam frizeriile canine cat putem de des.

Lasă un comentariu