Ambient Flow – Evolutia designului Sony Xperia in doar 2 minute

Sony a prezentat de curand Ambient Flow, cel mai recent tip de design la MWC. Cunoscatorii au constatat ca toate componentele Xperia XZ2 și XZ2 Compact sunt o intoarcere la spatele curbat al modelelor anterioare ale Sony. Daca aveti nevoie de un refresh al memoriei, urmatorul videoclip va va ajuta sa intelegeti evolutia designului Sony din 2012 pana in prezent.

Filmuletul incepe cu identitatea iconica, o data cu Xperia S și compania cu curbele lor ergonomice si cu un rand transparent de butoane. Apoi, a venit randul OmniBalance sa domine designul Sony din 2012 pana în 2015, acesta fiind introdus pentru prima data cu Xperia Z. OmniBalance a renuntat la curbe și a mers catre un aspect foarte dreptunghiular. De asemenea, a consolidat cateva caracteristici traditionale Xperia, cum ar fi rezistenta la apa si difuzoarele stereo.

 

Acesta a reusit sa deschida drumul catre designul unificat, dar cu o durata scurta de viata, al telefoanelor Xperia X. Totodata, a inceput sa “netezeasca” marginile dure cu al sau Loop Surface si a transformat butonul rotund de alimentare de aluminiu din epoca Omni intr-un cititor de amprenta.

Si ajungem astfel la recent lansatul design Ambient Flow. Sunt evidente asemanarile cu identitatea iconic? Dar diferentele, sunt vizibile?

Lasă un comentariu