Alege echipamentele frigorifice profesionale după utilitate și locul unde vor fi amplasate

Dacă, spre exemplu ai nevoie de niște lăzi congelatoare, ele diferă ca model în primul rând după locul unde sunt poziționate: în spațiile de stocare interne sau chiar în zona unde se comercializează anumite produse (dacă este vorba de un magazin).

În cel de-al doilea caz, dacă se găsesc în spațiile de vânzare, lăzile congelatoare sunt mai mici, compacte și trebuie să ofere posibilitatea maximă de afișare a mărfurilor alimentare perisabile care necesită congelare pentru a-și menține calitățile organoleptice.

În general, aceste lăzi congelatoare de tip comercial au geamuri frontale, oferind o imagine de ansamblu excelentă asupra produselor ce se vând. Ușile se deschid confortabil de către clienți (în magazinele/raioanele cu autoservire).

Nu sunt de ignorat nici dulapurile frigorifice existente în magazine, toate produsele și băuturile pot fi afișate foarte frumos. Acestea pot înlocui chiar și vitrinele reci clasice, atât timp cât există uși de sticlă. Economisind spațiu, ele reprezintă o opțiune foarte atractivă pentru o soluție de depozitare a alimentelor și a băuturilor ce sunt comercializate.

Dacă se utilizează echipamentul frigorific corect, conform instrucțiunilor producătorului, acesta va fi funcțional și ușor de întreținut pentru o perioadă lungă de timp, fără reparații capitale.

La alegerea echipamentelor frigorifice este necesar să se acorde atenție disponibilității și detaliilor unei indicații a stării echipamentului: indicatoare, panouri de control etc.

Un service garanție și post garanție performant, elimină sincopele din fluxul activității tale

Pentru a evita perioade lungi de întrerupere a echipamentelor, personalul de service trebuie să determine cât mai curând cauza problemei și să ia măsurile adecvate pentru a o elimina. La acest lucru concură și colaborarea cu un centru de service specializat.

Dacă veți cumpăra echipamente frigorifice de la TC Romania Crown Cool veți beneficia de service garanție și post-garanție performant.

Puține lucruri importante atunci când alegi echipamente de refrigerare profesionale, dar acestea sunt esențiale. Deci nu le ignora!

Condițiile profesionale ale bucătăriei unității tale sunt acelea care te ghidează asupra echipamentului frigorific cel mai bun de procurat și de utilizat. Deși frigiderele cu mânere proeminente sunt comune în viața de zi cu zi, modelele profesionale au, în general, mânere încorporate care nu interferează cu libera circulație a persoanelor și a echipamentelor HoReCa.

Este obligatoriu ca echipamentul de refrigerare să aibă un control de temperatură cu gradații cât mai fine. În acest caz, este posibil să definiți un mod ideal de a stoca anumite produse.

Pentru echipamentele frigorifice specifice cu mai multe zone de temperatură (de exemplu, pentru dulapurile pentru vin), capacitatea de a controla independent temperatura în fiecare zonă este esențială.

Ai nevoie de niște lăzi congelatoare performante pentru unitatea ta sau alte echipamente frigorifice? TC Romania Crown Cool îți stă la dispoziție cu o gamă variată de modele, dintre care poți alege exact ceea ce ai nevoie ca profesionist pentru business-ul tău!

Lasă un comentariu