Acasa, trupul neinsufletit nu poate fi pregatit cu respect de inhumare

Orice om, indiferent de statutul sau social si de ceea ce a facut in timpul vietii are dreptul la o inmormantare demna si trebuie sa stiti ca numai o firma foarte buna de servicii funerare o poate asigura.

Stiu amanunte din trecut legate de pregatirea trupului neinsufletit pentru asezarea in sicriu, care lasa in urma un gust amar. De pilda mortul era spalat acasa cu o carpa inmuiata in apa si atat. In loc de imbalsamare, se turna var stins pe gatul mortului. Uneori era atat de tarziu, incat nu isi mai facea efectul.

Va dati seama cat de greu le era oamenilor la priveghi! Se simtea mirosul acela de mort si de carne stricata si oamenii isi aratau nemultumirea tinand batistele la nas tot timpul. Nimic din toate acestea nu se va intampla solicitand servicii funerare firmei numarul 1 de profil din tara, care functioneaza nonstop!

Ei preiau cadavrul si au spatii speciale unde il spala, il aranjeaza si il imbalsameaza. Imbalsamarea se face cu cele mai eficiente substante de catre personal cu studii medicale, nu prin metodele primitive de odinioara.

Salariatii firmei stiu exact cum sa manipuleze cadavrul ca sa il imbrace usor si sa il aseze in sicriu. Ei au capatat dexteritatea necesara sa faca totul la timp inainte ca trupul neinsufletit sa devina rece ca gheata si teapan.

Tot decent decurge si transportul cu masina funerara curata si dotata cu frig, condusa de soferi cu experienta.

Firma de pompe funebre se ocupa la cerere si de aranjamente florale, de inchirierea capelei si a catafalcului, de pregatirea cosului si a parastasului.

Nici dupa acte nu trebuie sa va duceti personal si sa stati la coada, distrusi de durere fiind!

Stiu, veti spune ca multi oameni au procedat asa in trecut fiindca nu aveau bani si exista si astazi apartinatori care sufera din cauza aceluiasi lucru. Este de inteles ca daca ai pe cineva in casa bolnav de multa vreme, de unde sa mai ai bani de inmormantare?

Pentru pensionari, firmele funerare accepta cupoane de pensie, iar in cazul celor care nu au bani, achitarea serviciilor in rate.

Lasă un comentariu